香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: billy838
打印 上一主題 下一主題

唔該位chan C兄可唔可以唔灌水

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 喵oo 於 2009-12-17 19:23 發表
大家上網,睇網頁,打打字,為求輕鬆,不是為氣。

阿 tmchan 兄,西對面就話可以笑笑口講笑;但上網打字加個 ,一般人都會知道是講笑........

老實講, 真係好懷念三四年前, 係168台果段日子, BALL兄, DANEAIR兄, HKSHREK兄, LOLO兄, 槍手兄, 10兄(卽人稱屎袋飽, 個名仲係小弟禾邦佢改GA)大家吹吹水, 講吓笑又一日, 点玩刀唔會拱執著GA, BIN會E+拱煩GA JET, 唉..........

中級會員

Medal No.2Medal No.8e13a25a27

原帖由 ballballlover 於 2009-12-17 07:46 發表

水哥,唔係咁意思,我珍惜每位網友,身為版主,對網友更加以禮相待,發覺網友對呢個網運作有所誤會,自當要解釋,唔係就會有負網主所託。我同你解釋是我重視你及其他可能唔會左d網友。

我就唔會同tmchan解釋,佢 ...

我小過來,你都知我口臭架啦,我都無睇哂D留言,見人多咪留兩句玩下,點知呢次真係衰多口,攪左D誤會出來.
淫人妻女笑呵呵 妻女俾淫又如何

中級會員

Medal No.2Medal No.8e13a25a27

原帖由 tmchan 於 2009-12-17 01:29 發表

何鑫淼兄,唔好意思,我冇意冒犯

老虎兄, 喵兄   大家都係成年人,當然知道自由唔係大晒啦
我係話理性嘅自由,大家平常心,老虎兄舉例嘅 Robben61 就係唔理性嘅表現 ...

什麼也好,在這件事上,我不作評論.大家日頭做野(我講我)已經半死了,包括激撚死,俾人吊到九彩.夜晚上來大家開開心心
淫人妻女笑呵呵 妻女俾淫又如何

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.6Medal No.10kkkdinga4a14a18QQ27ghostgirlbookScorpio

大家上網,睇網頁,打打字,為求輕鬆,不是為氣。

阿 tmchan 兄,西對面就話可以笑笑口講笑;但上網打字加個 ,一般人都會知道是講笑........

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

有一日禾係街度見到個靚女,一時口花花同佢講話想同佢扑野
點知條靚女反面,一路追住禾向禾問責,話禾正淫君子,5應該光天化日同佢講埋d咁嘅野
係咁囉囉唆唆   
追一、兩條街表達左不滿咪得囉!禾又無真係扑左佢
咁樣追九條街好煩悶囉

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-12-17 07:47 發表

水哥,你睇到啦,又一個tmchan搞事證據,佢想沫黑我話我冇言論自由,唔比網友推好舊d貼圖,其實係佢連我回十日前我回d圖都針對!你話邊個冇比網友回圖自由。

我只係個版仔, 點可以唔畀網友自由回帖呀, 版規又係你提出嘅, 真係乜都你講晒

叉開個話題係冇用嘅, 你 2009-12-15 話 ”順序推上” 架, 咁依家係唔係 ”講一套,做一套” 呀

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-12-17 07:36 發表
我要同其他網友澄清tmchan斷章取意,

當時丹兄話呢度唔興搞事,請呢位brother自重,咁我講笑話 "一於 ban 佢" ,跟住重有打個 smile face,即係講笑。跟住亦冇 ban tmchan,如我真係mean ban 佢,佢重可以係呢度做 ...

你話清者自清架, 咁又澄清, 仲要用 smile face 嚟澄清

做版主要自重, 咪亂話 ban 人, smile face 都得, 咁即係乜都你講晒喇

出咗一萬個帖嘅人係醒d嘅

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2009-12-16 17:59 發表

肥兄, 昨日上左深圳, 剛剛番, 住間酒店好怪, 148網囡囡版就入到, 討論區就 bar左.

講番呢件事, 其實我唔係同 tmchan 解釋, 佢乜都明, 只係混水摸魚搞事, 離間148網友. 睇見水哥咁講. 真係擔心有其他網友唔明, 所 ...

收到, TKS