香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6755|回復: 66
打印 上一主題 下一主題

西灣河ruby

初級會員

g4

最近見友台換左新相, 而之前幾次搵佢一係就反牌, 一係替工
唔憤氣點都要見見佢真面目, 有次仲有人企係度等tim, 人諗果頭都會有咁掂既囡囡
心裏掙扎再好耐都係要去一趟, 諗住中午應該可以直入掛
點知上到去340 見到B,C,D都請按钟, 唯獨A係請稍候, '唔係化, 咁快就有客'
根手企係度等, 隔離房女仔就開門, 我話等ruby, 囡囡話佢armarm入左客, '唉' 隔離囡囡繼續話不如入去佢度坐去等
我就話唔駛 費事阻住人啦, 又會咁好都有既
點知等等等, 一等就半粒鐘以上, 心諗鬼叫想見下佢咩 唯有俾D耐性繼續
聽到入面有聲  跟自水聲後跟自開門聲 望真的ruby, ok順眼中女一名
佢同我講話你都幾好耐性, '鬼叫想搵你咩 ' 又睇下點好法, 佢就話平時都好旺, 多數做熟客 最近轉左相就多左網客tim
果然我入左之後門口就有位企係樹 女女好好招呼先拿包0荼我飲, 跟住都吹左一陣水
等我價下囡囡先
樣: 3/5 順眼中女啦
身: 4/5 大波fit,5'4到啦
技: 5/5 原來係賣點
態: 5/5 有傾有講,又唔吹鐘

跟手就沖涼啦, ok啦出番來就叫小心滑凍5凍咁, 好体貼
上床就先同我按1按全身  又真係幾舒服既
跟自就硬係啜啦, 就係頭先等果時聽到D聲, 啜到咁大聲
差唔多5分鐘就吹, 先問我想要激D定慢D , 揀左要慢D
真係好舒服簫攻好到咁, 好難用文字形容 望自你吹果劇真係好想爆
都吹左好耐差5多想出先叫佢停, 我覺呢part吹係最掂 師兄試過應該有同感
跟手就女上啦, 捉自禾隻手搾波, 轉左個post就出, 鬼叫佢D叫聲咁鬼簫魂再加上頭先都吹差D想爆
躺係床上吹水, 過左陣隔離囡囡話個客入左佢度等, 叫佢完事就通知佢  本來想hea多陣, 不過費事阻人啦
沖完放低家用拿埋電話下次再來, 終於知道呢位囡囡點解係呢區都咁旺  下次得閒一定再去
如果巴打試過都分享下, 小弟第一次係度出報告
睇左大家D濃情包交都心思思想去

評分

查看全部評分

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

多謝C兄包交
如果你入左隔離囡囡度等,可能要擺低幾舊先走得喎
C兄d寫包交技巧進步好多喎!以後要出多d包交啦

濃情姑爺見你咁講,開心死佢

初級會員

g4

原帖由 hkshrek 於 2009-5-27 11:25 發表
多謝C兄包交
如果你入左隔離囡囡度等,可能要擺低幾舊先走得喎
C兄d寫包交技巧進步好多喎!以後要出多d包交啦

濃情姑爺見你咁講,開心死佢:148na ...

寫交刀有進步
濃情D相好正, 睇埋包交仲正

初級會員

g4

回復 2# 的帖子

囡囡話好多時隔離姐妹刀俾客入去等 仲有埋飲品招呼
禾覺得費是阻住人啦

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 c148 於 2009-5-27 11:30 發表

交刀有進步
濃情D相好正, 睇埋包交仲正

咁下次玩吹得激d果隻啦

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-5-27 11:38 發表
隔離果個唔使做! 唔知有冇佣收!

可能係包租婆

初級會員

g4

原帖由 ballballlover 於 2009-5-27 11:40 發表
Balls quite big!!!

幾大架  毛毛都唔少

高級會員

原帖由 c148 於 2009-5-27 11:44 發表

幾大架  毛毛都唔少

毛狂Dan 睇到又流口水