香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

marlito 停止運作啟事

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2009-9-7 01:09 發表
lin兄,可能你自己唔覺,你d語氣係重左d,難怪水哥,虎兄發火,大家以和為貴,唔好咁火,大家冷靜下。

BALL兄, 講真, 禾就真係好懷念係68台果段時間, 果DO真係你奌講刀得, 無論你彈佢AD上D囡囡, 又或者講友台GA囡, 版主阿傑仔刀冇話阿支阿左GA, 拱耐禾只係見過佢開過一次聲, 叫某個會員唔好作人身攻擊後, 就BAN咗果個會員JET, 旦可惜係07年, 一次GA運動, 就無疾而終, 禾0地過去友台, 又諸多限制, 所以茶王至開個FORUM嚟畀禾0地聚腳同吹水JET, 旦BALL兄你刀見LA, 因為係FREE GA, 幾個月就執一間, 夾夾埋埋刀搬過四五次屋, 其中一間仲係由美國回港渡假GA LAID兄起GA, 佢間仲慘, 得兩個多月DO就執咗, 唉....老實講, 起間屋真係費好多心血0架, 刚刚話有D起色JET, 凸然間就無疾而終, 乜刀攞唔番, 你話係咪哂心机吖, 尼熨個大業主算係拱GA LA, 執刀預早通G一聲, 等D會員入去攞番D嘢, 不過禾睇怕以後刀係同各位C-HING, 係尼DO吹水多GA 0勒, 因茶王起好會館後, 曾経講過話係最後一次起屋WOR, BALL兄, 禾相信你刀記得0架

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 肥佬 於 2009-9-7 08:13 發表

好似唔係BOR, 亂馬果個係會館做後備GA WOR, 果個禾好似記得登入去時好麻Q煩, 同好似LOAD得好慢拱GA, 禾記得註册時, 唔係禾親自註册GA, 係茶王邦禾註冊後, 禾入去改過個密碼GA   

人老無記勝!仲有其它禾都5記得啦
同埋有時一換電腦,好多耐無用d野就無晒

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

原帖由 hkshrek 於 2009-9-7 00:48 發表

邊個話5得!明知無人會俾,硬要收錢,咁呢d咪搵嚟搞,戇居囉

乜有間屋好把冷閉咩 禾又真係5冷覺喎
你5見你c伯5開心咪 ...

你點知冇人會俾, 係咪所有人話俾你知個個唔肯俾, 井底之蛀, marli to 未關閉之前你有冇去佢個 forum 睇過, 冇人肯俾?  肯每月俾一百幾十大有人在, 當然有D 學生哥話冇錢, 問 五蚊, 一二十得唔得tim

你地喜歡免費午餐, 冇人會阻止你地

依家接管 marli to 既公司都有年費論壇服務, 每年 600, 比對外國係貴左少少, 佢地係咪可靠就不得而知, 但不失為一個選擇, 但起碼可以定期攞番 d backup data, 可以直接管理

哈, 肥佬師伯出走, 冇係會館咪當堂開心晒 tim 啦, 係呢d 屋, 走下一個走下一個, 真係”乜有間屋好把冷閉咩”

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-9-7 01:09 發表
lin兄,可能你自己唔覺,你d語氣係重左d,難怪水哥,虎兄發火,大家以和為貴,唔好咁火,大家冷靜下。

我語氣重只係笑一d 鍾意免費午餐, 又唔去暸解情況既人, 一口咬定收費服務唔得之馬

我唔出 post 提佢地 marl ito 即將關門, 佢地會知咩, 會黎得切 "好在抄番A姐電話"咩, on the other hand 到依家個主持人有同佢地安排咩

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 linson 於 2009-9-7 11:00 發表

你點知冇人會俾, 係咪所有人話俾你知個個唔肯俾, 井底之蛀, marli to 未關閉之前你有冇去佢個 forum 睇過, 冇人肯俾?  肯每月俾一百幾十大有人在, 當然有D 學生哥話冇錢, 問 五蚊, 一二十得唔得tim

你地喜歡免費午餐, 冇人會阻止你地

依家接管 marli to 既公司都有年費論壇服務, 每年 600, 比對外國係貴左少少, 佢地係咪可靠就不得而知, 但不失為一個選擇, 但起碼可以定期攞番 d backup data, 可以直接管理

哈, 肥佬師伯出走, 冇係會館咪當堂開心晒 tim 啦, 係呢d 屋, 走下一個走下一個, 真係”乜有間屋好把冷閉咩”

個問題5係俾5俾錢!人地大把肯俾錢,關禾鬼事!
係一件事上面有正反兩個意見,係吹水區好平常!
洗5洗話人:無野馬 !況且水哥個post 係答肥佬兄,都5知關你乜事!
肥佬兄鍾意屌屎忽,你5洗爭住做屎忽鬼呀嗎

乜野 "肥佬師伯出走, 冇係會館咪當堂開心晒 tim 啦" 又係你呢d人自話自說,思覺失調就去睇醫生啦

高級會員

原帖由 linson 於 2009-9-7 11:17 發表

我語氣重只係笑一d 鍾意免費午餐, 又唔去暸解情況既人, 一口咬定收費服務唔得之馬

我唔出 post 提佢地 marl ito 即將關門, 佢地會知咩, 會黎得切 "好在抄番A姐電話"咩, on the other hand 到依家個主持人有同 ...

成日話人免費午餐 !網站要有高點擊率 / 瀏覽人次 先容易有廣告收入!要靠收會員果d會費,真係..........
論壇提供免費平台俾會員吹水,係 雙贏 之局 !呢個世界可以收錢,點會5收!
要收錢好多都係限於 Added Value Services  啦  

初級會員

多口提句, marli to 會係今晚進行測試復機運作, 試試啦, 據講全部資料都完整

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

We're all free to express our view & let us keep it this way in this forum.
CPak is such an “experienced player”and its better to let him make
his own answer.

評分

查看全部評分