香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[金沙信箱] 2012-2013年

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

book今晚9:30 開心 ok嗎?!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

QQ
回復 93# gr88

開心呢幾日都唔會返,因為佢有親戚嚟探佢

初級會員

QQ
回復 92# ballballlover

樂兒通常收夜晚8至9點.....要品嚐佢嘅服務我諗要早小小出動La

初級會員

QQ

各位好:
今日3月1日星期4嘅下午,金沙為大家帶嚟技師名單:
技師名單:   婷婷、嘉嘉、米雪、瑤瑤、小玉、CO CO新女【CI CI】、新女【樂兒】、新女【J J】

樣靚好招呼:婷婷、米雪
走肥白淨:   小玉、嘉嘉、瑤瑤
青春可愛:   CI CI、樂兒、J J、COCO

今日金沙强勁推介有:青春無敵 新女【CI CI】、可愛嚫妹 新女【樂兒】、小美人 新女【J J】
如欲訂購可電:26255835
訂購熱線:2625 5835

初級會員

我希望金沙 唔好吹水.
D技師未上班
打左佢上班.
敢樣做唔係好得

初級會員

你有証據証明 ?
arsenal620 發表於 2012-3-2 10:04

C兄..我有証據証明先會敢樣講?
希望日後金沙唔會敢樣做...

初級會員

QQ

回復 100# golfmk216v

一般嚟講我地場會等D囡囡返咗嚟先會放名上網.....如果有
啲客上到嚟搵佢心水嘅囡囡搵唔到,會有好多可能性,又可能係
囡囡做緊嘢又或者放食飯行開一陣等等因素,所以一般無打嚟預
約嘅客人嚟到見唔到佢心水選擇例必既失望又唔開心了,但亦睇
諒囡囡不竟都係要休息同肚餓嘅,更會不停被點牌睇鐘等等!
   所以呢次會唔會係一次美麗的誤會,我地金沙都定會了解了解
同正視正視,但如果以後各位手足有啱心水嘅囡囡又驚嚟到見唔
到,又或者當日時間比較緊急!小弟會建議各位先打嚟金沙預訂
心水甜品La.....
金沙預約電話2625 5835   
多謝各位手足一直以嚟支持