香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: blizard
打印 上一主題 下一主題

深水步5味晶晶

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 肥佬 於 2010-1-21 11:16 發表

禾聽講咋  

禾都聽講你間屋好多野喎

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-1-21 11:33 發表

我出走前管主罵左我幾次寫手, 我當佢係朋友至解釋,

我唔當係朋友果d post, 我唔會理.

點知我解釋幾次後, 佢重加重語氣 , 大約好似咁講: 挑! 又咪係死寫手.

咁我咪走lor!

可能佢果排睇得周星馳果套 喜劇之王多,
阿柏芝有句經典對白:咪又係一個死茄呢啡.....
咁阿周星馳答佢:茄呢啡 都係一個演員
所以寫手都可以係一個恩客

高級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-1-21 13:01 發表

不過依家佢都失左蹤 !

老虎哥就做左大哥

威哥就係隱形大哥

可能徥俾人買起左
波兄,咪玩禾啦!叫禾聲老虎哥都不知幾開心啦

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

唔明 乜野叫做俾條路人行 .....我地叫雞, 有選擇, 有合理要求 有乜問題
唔好 又講以前, 又拉朋友關係 ...我 都曾經為咗 撐你 下山
不過  乜囡都 話"俾條路人行" ....係唔係 踩屎, 唔啱食 都唔可以出聲, 俾條路人行 ??

我講我嘅 意見, 就即刻 叫我俾條路人行, 即係叫我收聲 ??

我重點 講得好清楚 :_

要有根據 ....咪 未幫趁過 , 貼張 AD相 就 讚呢樣 讚果樣 --咁做 等於 推手, 寫手  
彈 要有point, .... 除非你講笑 , 如果唔係 亦只係 收order做野嘅 寫手 行為  

如果唔可以 玩得嚟 保持 開放 誠信 去做 ......我 覺得 變咗質 ........ !!

或者 我嘅 "標準" 係 太天真 ....... 係虛擬世界 要求有一點道德誠信 ~
係我嘅 天真 ......@

唔想再 回應, 再講 ...你 鍾意拉網友 支持又好, 鍾意做乜都好 .....
就 當是 ...我倆 人生 觀點 大不同 ..... ! 唔會有結果嘅野 , 講多無謂!
上唔上網 , 我都照舊 叫雞 .....嬉笑怒罵 如昔 ; 包交 評語 免問 !

阿 彌 陀 佛 !! 歸于平靜 !! .............................. !

初級會員

g7

原帖由 ballballlover 於 2010-1-21 01:54 發表
其實我都好珍惜會館d網友。

當時管主罵我係寫手,咁我冇可能留低,所以過黎呢邊,雖然這論壇係靠148網支持,但以我這一年同龍兄的交往,佢算係個幾開明的網主。會館d網友,你地可以多d上黎。

早幾日見到股市唔對路,我都破介番會館通知威哥,我絕唔係嬲左你地而唔番去架!

Still keep as long term investment

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 hkshrek 於 2010-1-21 15:59 發表

禾都聽講你間屋好多野喎

係牙, 不過間屋唔係禾0架, 禾寄居GA咋

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Dane 於 2010-1-22 01:20 發表
唔明 乜野叫做俾條路人行 .....我地叫雞, 有選擇, 有合理要求 有乜問題
唔好 又講以前, 又拉朋友關係 ...我 都曾經為咗 撐你 下山
不過  乜囡都 話"俾條路人行" ....係唔係 踩屎, 唔啱食 都唔可以出聲 ...

DANEAIR兄, 勿動真火, 大家GA論点唔同JET, 真係唔好損害大家幾年來GA友情, 継續吹水, OK.........

高級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-1-21 17:55 發表

寫手照字面解都冇乜野.

但流連慣141/161網d人都知有極度扁低人的意思. 我接受唔到我當佢係朋友d人咁話我. 其他我唔重視d人, 我都睇得開, 懶理佢.

咁唯有 respect with regret