香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: billy838
打印 上一主題 下一主題

唔該位chan C兄可唔可以唔灌水

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 tmchan 於 2009-12-14 22:31 發表
肥佬兄, Dane兄, 何鑫淼兄   灌水嘅係h.k.chan 噃,唔係我喎
呢個標題係billy838 提出嘅,佢係話h.k.chan 灌水
唔好意思,我係tmchan 噃,我冇錯,冇灌水,亦冇惡意
...

5係講個 ”自由回帖”大原則就乜都啱晒
如果濫用 "自由",就應該 撥亂反正
好似之前有位 ching,同時間係每個區的post 回帖,留句無厘頭 "undefined, undefined"

如果一句爭取 "民主"大晒,「5區總辭」就5洗爭辯啦

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.6Medal No.10kkkdinga4a14a18QQ27ghostgirlbookScorpio

自由唔系大晒......要識得適可而止...................

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 hkshrek 於 2009-12-15 11:35 發表

5係講個 ”自由回帖”大原則就乜都啱晒
如果濫用 "自由",就應該 撥亂反正
好似之前有位 ching,同時間係每個區的post 回帖,留句無厘頭 "u ...

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2009-12-15 12:36 發表
我需然唔係貼圖版版主, 但我經常睇圖, 發覺有時唔同網友回貼時間次序不同, 比較上難記得邊個標題睇過.

所以我每次回貼都盡量先回同一個日期的, 例如我12月10日到14日都未睇, 咁會先回12月10日, 再11日........... ...

唉...............BALL兄, 哂氣LA, D人点極刀唔明

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

中級會員

Medal No.2Medal No.8e13a25a27

原帖由 ballballlover 於 2009-12-16 17:59 發表

肥兄, 昨日上左深圳, 剛剛番, 住間酒店好怪, 148網囡囡版就入到, 討論區就 bar左.

講番呢件事, 其實我唔係同 tmchan 解釋, 佢乜都明, 只係混水摸魚搞事, 離間148網友. 睇見水哥咁講. 真係擔心有其他網友唔明, 所 ...

我既說話無咁大破壞力呀
淫人妻女笑呵呵 妻女俾淫又如何

初級會員

ballballlover 你上次回帖時係將 2009-12-5 嘅標題放在 2009-12-9 之前喎
睇睇貼圖區 page 6 ...... 咁叫做 .... 順序推上 ??

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-12-1 03:18 發表

一於ban佢!

何鑫淼兄,唔好意思,我冇意冒犯

老虎兄, 喵兄   大家都係成年人,當然知道自由唔係大晒啦
我係話理性嘅自由,大家平常心,老虎兄舉例嘅 Robben61 就係唔理性嘅表現
再者,ballballlover 亂咁話ban人亦都係唔理性,可能佢係唔習慣見到反對嘅意見啦

我冇濫用自由,亦冇亂回帖,我只係提出我嘅睇法姐
大家自由發言,每個人睇法唔同係正常,平常心啦,吹水論壇都係咁啦