香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5663|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

銅鑼灣之女性戰士小小

高級會員

g5kkk

一個很久沒見的性愛女戰士,身懷非一般141之服務功架,正因為這樣,她的客樂不知厭,細佬一痕,便會找她短聚解決,我未到指壓場幫襯,已由朋友介紹,試過無人不知,紅爆觀塘區,在門外也要排大隊等候的小小。紅得這樣利害一定有原因,正因她的服務,可以拍得上指壓場,除技術到家外,吹蕭造詣亦不可低估,她會因人施技,要知道141不是以時間計(當然也有基本時間),而是以每次計,所以若她知道客人是快槍手,不會立即吹爆對手,若有對手想真正口爆的話,她一定不留情,讓對手爽爆於她口中,我都算有小小耐力,每次都可以試埋佢騎功。

昨晚,我的whatapp來了一個訊息,就是她傳給我,所以今晚放工後,就到了她的工作香閨,房內粉飾得浪漫整潔,有種很舒服感覺,跟指壓場有很大分別,亦跟她狂野淫蕩有所格格不入。

按了鐘,入了內,回憶從前,她一定抽我水,猴子偷桃一定少不了,今次見面,她收斂咗,我知道她仍像以前般狂野,從她服飾已可見一斑,掛頸衣,兩手從後兩邊腰間插入,滑溜肉地,很久沒有感受過,但遭她捉住我雙手,不是制止我,而是要引領我對去握住她雙乳,沒有帶胸圍,仍有好承托力,不墜,C cup有彈力,絕對沒有可能不扯旗,衫褲鞋襪,一件不漏除清光,佢想即刻吹蕭,雖然夠刺激興奮,但清潔第一,入浴室洗白白再玩。回想以前,已急不可耐就地戴套開波,我試過在不同場地開戰,梳化,浴室及床上,隨心所欲而就地解決,好一個令我刺激嘅性伴。

浴室內,接近指壓場做法,沖完錫Lin及水蕭,近年我喜歡瞓落床,慢慢做才過癮,所以好快出咗浴室。

上到床,小小慢慢錫,慢慢吮,去到肉腸處,不知吹奏了多久,口水加我分泌,多到分唔清她我,佢話好耐冇見過我嘅腸腸,好掛住,想畀佢插下,上咗套後坐上嚟,佢話想要高潮,一路用佢最鍾意嘅姿勢去滿足自己性慾,一路磨,一路露出難忍嘅表情,都唔係一兩下,要用咗幾分鐘自至滿足到佢,見佢由緊至鬆嘅表情,睇佢都興奮完。到咗我在上,又用咗幾分鐘去再次滿足佢,等佢嚟咗高潮至發射,我提出細佬即時畀佢頂番入去,唔見佢咁耐,今次見番我,依然對我咁大食!

想找她可到:銅鑼灣 波斯富街54-56號 1/F 唐二樓A室2房,相信她一定可以撲滅到你哋嘅慾火!

高級會員

Medal No.133-vo1

回復 1# 59394

哦,小小。個朶好恆架。
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

回復  59394

哦,小小。個朶好恆架。
harchai 發表於 2013-7-19 01:53

姖東山覆出

OH......島主又可以從出江湖LA

高級會員

回復 3# 肥佬

肥佬兄有無幫襯過小小呢 ?

高級會員

g5kkk

回復  59394

哦,小小。個朶好恆架。
harchai 發表於 2013-7-19 01:53

柴兄勁,小小你都識

高級會員

g5kkk

姖東山覆出

OH......島主又可以從出江湖LA    ...
肥佬 發表於 2013-7-19 11:56

以前金僑華廈果個,同雪儀個朵都好勁

高級會員

回復 5# 59394

5版兄,

我同肥佬兄都識得一位網友, 佢就係小小既忠實fans,  一講起小小,
我地成班人就唔會再挾野食 > 因為佢D口水噴到成檯都係.
仲要搬走佢面前D杯杯碟碟 > 因為佢會興奮到擒高擒低, 隨時反檯.
跟住隔離左右, 有女仕或一家大細既會即時埋單, 飯都唔食就走.

你話我地又點會唔識小小呢.

高級會員

g5kkk

回復  59394

5版兄,

我同肥佬兄都識得一位網友, 佢就係小小既忠實fans,  一講起小小,
我地成班人就唔 ...
harchai 發表於 2013-7-19 14:01

又唔怪得你識嘅網友,因為小小都好淫亂多水,花款多多,佢同我講,一個星期唔做愛就會病,可想而知佢性慾好強,我都未見過佢搽 KY ,遇啱對手,仲會畀佢捉住唔放,所以依位網友都好識食
遇到溫柔的,我會停了下來享受

1萬

1萬

元老

食髓知味

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

回復  肥佬

肥佬兄有無幫襯過小小呢 ?
harchai 發表於 2013-7-19 11:58

冇牙, 以前姖係KT做, 旦KT區係禾死穴, 未能拜后過姖, 後来姖搬咗去WC, 第一, 禾又嫌遠, 第二, 你老友島主食過GA囡, BIN有人敢去食牙, HARCHAI兄