香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4358|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣有個阿金

初級會員

小弟昨晚打比肥B哥,BOOK左21:00搵可可,準時到達,上到去同肥B哥say hi,佢話因為之前個客遲左,所以要等多20mins,等左一陣,原來可可自己又book左另一個客,叮叮又冇返,咁肥B哥叫我TRY TRY新女阿金,順便睇下佢咩料

好~等左一陣見到傳說中既龍兄出房,岩岩同阿金影完寫真,囡囡叫阿金,原產地吉林(算係叫朝鮮人)age30-33,個子高瘦背部有小公仔,好喇入房,果然係新囡,唔夠主動,我就主動從後渣波,e....硬硬地(經過加工處理-.-),都算啦,又唔係第一次遇到,囡囡就叫我沖涼,ok除3沖涼,過程都估到喇..真係沖涼冇body冇水蕭 沖左幾分鐘同我講ok喇,到佢沖我就瀨死唔出重後渣波直到佢沖完

上到床佢含住d冰係到笑,差d嘖出黎(事後我問佢,佢話覺得冰火好攪笑..),含住d冰kiss lin,之後吹左5mins左右,吐冰瀨左陣袋底同大脾內側(算係過程中最ok一刻 )之後望住我,我梗係車佢啦,點知佢閃避,我就講親熱下啦,佢都肯比我車車,之後再幫我吹,我叫佢69比我睇妹妹,玩左一陣上套開波,先女上渣住佢對加工球,佢開始叫同有表情,雖然係假左d,但我睇得出佢係用心既,之後男上深深淺淺左左右右插左幾分鐘出征成功,大概過左20-25mins,沖身出來我食事後煙,就開始同佢吹水(輔導佢)

我好直接同佢講,我1q夠喇,一來今日都幾累,二來我好想同佢上一課,課題叫男人的欲望和滿足感,我同阿金講我e家唔係怪您,我係唔想您比人xyz同投訢,以下是課堂重點

1.frist feeling當客人見到您第一眼感覺好重要,要係門關上後主動上前,如果個客攬您,您要投入d,如果個客唔主動,您就要主動,唔好一出房就話沖涼先,係張床度咀咀,渣下波仔玩下條大蛇先去沖身
2.沖涼時要做body同水蕭
3.上床前戲要做足由上至下鍚,不要只攻三點,可以車2-3mins再鍚耳朵,頸,lin,腰,肚,大脾,波羅蓋等仗敏感部位最後先嘆條大蛇
以上各項對有狗人事黎講未必係好舒服,但係您會比到我地一種欲望感,滿足感和征服感,阿金佢好專心聽我講,但係吸收到幾多就真係唔知,報告完畢,多謝收看

PS.肥B哥您係得既,今晚上黎洛叔D態度唔同曬聽講係貴婦feel,所以人都 cool cool 地。

評分

查看全部評分

初級會員

good and details report

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

牆兄做埋調教員

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

thank you隊兄報告

初級會員

回復 3# 的帖子

波板主,其實我try左小小,不過見您地咁多人出包膠,所以先唔出

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

初級會員

回復 5# 的帖子

re :top兄 無錯就係相中囡囡