香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1788|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

京X 大眼囡囡有相包膠

中級會員

Medal No.10

早幾晚約咗幾個超板食飯,跟住就上主場巡事吓啲業務,我就順便考察吓啲囡囡,上到去沖個涼就出去休息室坐吓,今晚佢地就陪太子讀書,因為佢地唔揼,今日無乜新艇試,本來我想試吓61號不過上緊鍾,之後就試22號呢隻艇,雖然我未做過,佢喺主場都有一段日子,跟住就入房,等咗無耐囡囡就到,佢個樣一般可以接受,眼大大,眼袋好深,身材一般有少少肚腩,頭髮有少少金色,立即進入第一PART,先來過按背力度不過不失,一路按唔洗5分鐘就呼呼入睡,呢排成日都唔究訓,睡夢中感覺有隻手喺度攪緊我細佬,原來囡囡喺度抽我水,不經不覺按背按咗30分鐘,囡囡出去攞油,番入黎就開落油推背跟住推PAT PAT手法相當純熟,喺你三個位置細佬,茘枝,C眼都同你同摩吓玩吓不段重複做這個動作,玩玩吓囡囡又成個人爬落黎用對波頂住你,點解每個囡囡都用呢招,按吓按吓真爽,忍唔住要轉身,囡囡好識做坐喺我床邊同我落油開始起機,我亦不慌不忙同佢驗吓身渣渣波先,佢件工衣非常唔就手,我袛有身手入去裏面摸,係少女吸手波都幾有彈性,索性扯高佢件衫除咗佢個奶罩,一對小型地對空導彈認聲彈出,真係愛不惜手,渣波係我强唔捨得放手,囡囡起機技術唔錯,節奏時快時慢,見我仲未搞掂就出埋口術同我啜吓LIN LIN可能呢排去得多,搞咗差不多三十分鐘先舉白旗投降,囡囡細心清潔後,同佢傾吓吹吓水跟住最仲要影番兩張相交代吓先,電話已經响起夠鐘走人.

22號囡囡不過不失,手勢同服務唔錯,但無乜驚喜,不過樣子有少少似前港姐楊婉儀,鍾意港姐FEEL可以試吓佢.

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

好評