香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2899|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

舒服升空-鴻X桑拿中心有相報告

初級會員

琴日。天氣轉涼,最好就沖個涼、dup個骨、抽下水就happy啦。于是就走去dup骨。今站目標就系個老死介紹:鴻X桑拿中心。個老死話間場幾好咁,就去試試。去到覺得間環境都ok啦。算系咁啦。入到房,間房好暗。正!最好就借“黑”行凶。叫部長安排。過咗一分鐘,部長帶咗個%@號入來。ok留抵。部長你可以搵路走(心諗果句)。開始有系推背,企系我前面時睇到個patpat又圓又大, 睇到我細佬立即致敬,之後面用對波頂住我個背, 感覺得到挺得黎仲好有彈性. 之後又推patpat咁啦果列牌動作。到前面啦,佢對手都好唔閒, 一隻就掃我對link, 一隻就攪我小弟弟, 攪得兩攪, 我就一出手解bra攬下佢上面對波波, , 而另一隻手同佢小妹妹打下招呼, 係門口掃多兩掃, 佢已經成身軟晒。突然之間我發覺下面一陣劇烈震動。原來囡囡開足馬力上下抽動我嘅子孫根。企圖以速度將我擊敗。我死都忍住,因爲我未玩夠。系咁渣佢對波。但終于系佢嘅全速全進的鞭打下,出咗啦。嘩!話時話今次出得都幾爽呀。之後囡囡幫我清潔。入來按多一就夠鐘啦。買單:188蚊。總體:見場可以。囡囡都ok啦。

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

好巢

初級會員

謝謝﹐報告﹐鴻X桑拿中心在那里﹐可以PM 我嗎

初級會員

thk for real photo

初級會員

thanks for sharing.