香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: alantam
打印 上一主題 下一主題

點解濃情又被人投訴??

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 ballballlover 於 2009-7-11 17:04 發表

我都講左,d 女當我寫手都有好處,服務一定好d,驚我寫衰姖嘛,所以我都鼓
勵大家出多d報告!

濃情真係又女睇過我d報告架!

咁你有無 攞埋部 NOTEBOOK 同D 囡 一唔上網, 一路 ...........  UN 呀

初級會員

原帖由 死肥仔 於 2009-7-11 11:17 發表
偉樂兄, 你試果個叫高妹, 我上過真的很平冇波, 不過我冇彈, 服務型囡囡, 吹奏下下深喉, 事後吹水佢易知自己事, 所以服務會做好d, 佢話唔鍾意冇波可以同keeper講或同佢講, 佢話唔介意, 波sir, 你都應該試下話曬你都是 ...

Thanks  肥仔兄!

but 我真的吃不下去!

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-7-11 09:35 發表
不過無論呢兩件事係真係假,原來d keeper唔係咁惡,條女人房除衫沖完涼至彈都係收$100,唔會比人打一身!

明白, 我亦都吾想同曹,  當買個經驗!!

初級會員

原帖由 Dane 於 2009-7-11 16:45 發表

brother 唔係咁好彩 見到 Jer 呀

no, it is my real story !!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 ballballlover 於 2009-7-11 22:22 發表

偉樂兄,有時踩屎咪偉大d,當做好人,咁會快樂d。
唔開心唔好掛住,下次去之前睇多d相,寫定幾個名先囉,一般冇名咪唔上,會安全d。

ball仔 ....你呢句 好有 141, 161 D 語病 喎
我地 不嬲 讚成 有屎要講 ...... 不過 是非要搞清楚, 唔係 有屎 當 無屎 嘅

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

原帖由 ballballlover 於 2009-7-11 09:33 發表

jer兄夠細心,濃情$430唔係$420,加左價半年。如果打錯字,都係錯一次,冇理由加$80變$510又打錯$500。

He wrote 2 times $420 on his so-called report, should at least check check adv, next time smart d la!!

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2009-7-11 22:22 發表

偉樂兄,有時踩屎咪偉大d,當做好人,咁會快樂d。

唔開心唔好掛住,下次去之前睇多d相,寫定幾個名先囉,一般冇名咪唔上,會安全d。

多謝 ball 兄提示, 下次會醒 D!