香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 10868|回復: 141
打印 上一主題 下一主題

KT --- 南洋 安琪

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

男人除咗要 條鳩夠份量  仲要做人有口齒
話過 出 安琪 包交 俾肥佬 ..... 今 日 出野

上到  南洋  按 安琪 linlin
開門 .... 見條囡 5'2~3" 30頭 長髮 樣ok 喎 (以雞嚟講) 鼻算高挺,
口好似 菜衣林 咁, 但算好睇 , 幾厚肉 , 大真波未林, 大欏 幾多毛 ...
幾好笑容 ...... 條囡 話係 4川人, 原本做 推銷 ... 但搵唔到, 所以 係 KT 擺
(不過有D野 唔似係 生手)

沖涼 ..... 唔夠 同樓 明明, 雪  仔細 ...但算OK
埋位 問禾 要唔要 用套吹 ...我話 大家 都係第一次:$  用啦
( 佢竟然問禾 你處架 ....吹 脹   )
吹得OK ....叫佢 轉位 .. 個西幾多毛, 小陰唇幾突出 ...有少少正常西味, 但OK
(上次  明明, 雪 ..個西 洗得好乾淨, 兩個都有  蜜桃味沖涼液  香味...唔錯)
安琪 就 原汁原味 ...... 都唔錯

(以下肥佬要 注意)   ...安琪 奶袋 奶得唔錯 ...我就一路 食緊西, 一路 用 指公輕按 安琪 c-eye
條囡 竟然 好大反應   ...  肉緊到佢 停咗食棍, 係到呻吟, 我keep住 輕揉佢 c-eye
( 肥佬 你可以 去 屌佢 屎忽啦 ..明未) .... ... 跟住, 就 只採用咗  正常位 兩招 ...
女上 ...男上 .....(下刪好很多字) .. 不過條囡 屎忽同人 都厚肉, 好受得力, 真係 可以 "啪~啪" 聲

完事後 ..... 大家 吹咗一陣, 佢講咗D 呢行 撞到嘅野 ..... 跟住 鬆人

我叫雞嚟講 ...呢種 身型 我幾OK  ......
番啅會唔會 ......... 可能

p.s.   龍兄 點解 成日唔加番 分俾禾D 包交
我 罷工 唔出 包交架啦 ... 等禾 仲同D 囡講 我
鍾意睇 148

評分

查看全部評分

初級會員

g7

I am watching your report

評分

查看全部評分

初級會員

g7

First to 加分:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 高大威 於 2009-11-30 21:14 發表
I am watching your report

你嚇死人咩    fit 一聲 又 fit 出嚟

1萬

元老

原帖由 高大威 於 2009-11-30 21:15 發表
First to 加分:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

無 得 頂  呀 你

初級會員

g7

Are you waiting for 菲菲 放完假 to finish your 南洋 大四喜 :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

初級會員

g7

Or plan your "四燈齊掛" 5P at the same time

1萬

元老

原帖由 高大威 於 2009-11-30 22:47 發表
Are you waiting for 菲菲 放完假 to finish your 南洋 大四喜 :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

諗 諗 先 ........ 試完 未必出包交
因為 呢度D BROTHER 包括  網主 似乎
唔在意  1樓1 , DUP 骨 囡 ......

評分

查看全部評分

1萬

元老

原帖由 高大威 於 2009-11-30 22:52 發表
Or plan your "四燈齊掛" 5P at the same time

咁你到時 唔會  Watching  吖嘛

1萬

元老

原帖由 高大威 於 2009-11-30 22:47 發表

唔係  喎  菲菲 禾食咗啦 ..... 替工嚟架
做咗 幾次 .... 俾咗 電話No. 禾 ....依家佢未 有 班落