香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2921|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

MK妹

1萬

元老

大約一月尾,行過某間健身中心附近就有個大約十九二十歲既妹妹sale我
講下佢先,大約165cm高到,長腿長髮,瘦底大波,個樣係三唔識七見到都想砌獲佢果種
即係戰鬥格囉,比佢呃呃氹氹而佢又好落力咁加埋哂啲身體語言,就幫佢簽左二年約,
碌撚左我五千幾蚊,心諗人地hi你幾下就心軟,果時已經係收工時間,
又比我腐碌喎,佢就話如果我冇約人就請我食飯當多謝我,於是即管睇下條女咩料。
佢都係帶我食啲普通茶記,傾左一陣計我發現佢鐘意食辣,我話第日帶佢上深圳食川菜
同埋原來佢先得十七歲,而家啲靚妹真係睇唔出。

下個禮拜打電話比佢,問佢星期六晚有無約人,無就帶佢去深圳食川菜,佢就話係咪你請先
我心諗係啲MK妹都係要型要威姐,我就話當多謝你上次請我食飯囉,佢即時話好,我仲渣埋架benz跑去接佢。
果晚好凍,唯一吸引我既就係一對好誘引既絲襪,我一路渣車已經引唔到手摸左兩下,佢又唔介意
果晚我地都好開心,飲左好多酒我,佢眼神又挑逗我,嗱嗱聲埋單之後開左間房。
一入到房,我坐左係床到,佢就係我面前除底件毛毛大褸,
粉紅色低胸衫,牛仔熱褲星星黑絲,幻腰加大PATPAT5
33C仲要帶埋push up bra,佢已經除緊對絲襪,真係睇到我扯扯地...
我果時居然仲問佢洗唔洗沖個涼先,我真係飲到貓撚左,佢笑淫淫冇答我
著住粉紅低胸衫蕾絲under,坐係我大脾上面,佢仲話我有野頂住佢喎

我立即咀佢,唔比佢講野,利疊利,口水交流途中,我已經隔住衫搓緊對波,
對波又滑又彈手,係我渣過咁多女之中最軟熟,打車輪之際我碌鳩已經磨到佢個西濕哂
我已經忍唔住一手推佢落床狗仔,除佢條under將我碌鳩一野插落,佢啲水多撚到,
下下都成支入晒,係咁撞佢個大PAT,啪啪聲,我邊插邊搓波,個淫賤MK妹仲抬起PAT鬼死咁高,
好快佢已經第一次高潮,緊係啦,啲MK仔索K食煙飲酒邊夠我勁,不停咁插左十分鐘左右,佢啲叫床好撚淫,
我就示意佢轉男上女下,我一邊唔留情咁插佢個西,
一邊摸住佢條長腿,啲MK妹啲腳真係好撚正,又長又白又滑,
差唔多六分鐘佢第二次高潮,我亦都準備射:
「射撚死你個mk妹...」
「啊..嗯..射入黎啦好正呀!」
唔知係咪耐冇射,射到佢個西窿滿哂漏埋落床,之後佢仲幫我含返乾淨佢。

高級會員

多謝分享!内容非常精彩。
回復 支持 反對