香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1664|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

係 OL 西裝裙上留左撻.....蹟!

1萬

元老

前幾日係中環撞到以前個老細,佢正同佢女友去緊食飯,問侯幾句後大家講聲再見。.....心唸:呢個世界真係細!記得有日,我如常放工迫地鐵,一陣香味樸鼻而來,原來有兩個OL企係我隔離等車,一望之下,難免有點動容,因為真係超索!(後生約廿歲左右,另一個係中女,二人樣貌甜美,西裝絲襪短裙,十足製服誘惑.....極為搶眼!)9 K7 B( f5 x/ V% h5 a, i
7 Q0 G* j" i5 x% Q% P8 D1 A4 r
聽到兩人正係到傾緊計,應該係上司同下屬嘅關係,兩個講野把聲都好溫柔甜美,後生果個把聲好似林誌玲…人漸多,我跟住人流換位,企左係佢地後麵,我地之間嘅距離唔夠一米,我視線不由自主咁由上而下,好漂亮嘅長髮,挺直修身既西裝顯得兩條腰好幼,超短緊身裙剛好包住豐滿既屁股,深色絲襪長腿配黑色高跟鞋....,突然留意到後生女個屁股薄薄既裙好似有個印?細心一睇…大三角印若隱若現,係底褲!而中女條裙得頂位有?可能係著T-Back…如此情景,相信正常男人一定有反應,但我表現平靜自然…其實差d流血,轉眼有車到站,一齊上車。我跟住佢地尾行左入去,開頭車廂都唔算多人,但幾個站後,車廂開始擠迫,中女聽完個電話後Say BYE落車,後生女就開始攞部iPHONE出黎玩,當時我位置係佢側後,非常貼近,見到佢手機桌布係張半身低胸既自拍相,心唸:佢應該未有男友,而相中仲有個塗鴉嘅英文名(F字頭)見到佢相中性感打扮,我不禁望一望佢個樣,心唸真人仲索,可惜恤衫d扣曬,但波型始終突出,估計起碼有33c…正當我想入非非之際,對麵有人叫“唔該借過”F小姐就轉身正麵對住我,與此同時,架車突然chok左兩下,雖然唔算大力,但佢可能掛住玩手機,失左平衡,一下撞落我心口, 砰~我望住佢對大眼睛,佢好似有少少怕醜,即刻回避我眼神,然後細細聲咁講左句Sorry,我淡定咁話:唔緊要!佢之所以顯得有些狼狽,其實係因為頭先撞果下係“心口撞心口”  不過隔住左佢隻手,雖然如此,但已經足以令我感受到佢個胸嘅柔軟,彈性 ,同有幾咁豐滿!我個心有種莫名既興奮,西褲某個位置開始漲起,漲得有些礙眼(不過咁迫應該無人留意得到)之後我地不足30CM,麵對麵咁企左一個站,心唸今日運氣真唔錯,如果佢係我女友就好.....我靈魂好似已經俾佢迷住。
' `% N9 @- D5 R: i& T( n
過左一陣,個站好多人,人來人往,又開始擠迫,佢轉身背向左我前側,車門一關,跟住佢個手袋開始頂住我下麵,但我根本無位可退,顯得十分唔自然,但佢好似唔知情咁,頂下頂下…頂下頂下… 我初頭想設法回避,但我始終無咁做,因為我第一次有呢種莫名既快感,真係頂得超爽.....之後,佢好似發覺左佢頂住我,即刻

高級會員

多謝分享!内容非常精彩。
回復 支持 反對