香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: seak1982
打印 上一主題 下一主題

[報告]水晶宮

中級會員

標價350,幼唔幼就睇彩數,唔得求!記得08年有幼嫩我上過華登都食過2件係七日鮮黎,不過過左一排比人掃就冇哂黎種女女出現條街重靜過工廠區d人放哂工

睇黎唔應該再提過去 再提落去只有傷心!

中級會員

Medal No.2

good!good!!
Robben61

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-10-10 16:54 發表

acer兄,邊度馬拉妹好呀?

係到講,真係好多cops見到,係網上講左之後,一定多人去左.不過都唔緊要,我無出黎夜遊好耐.
以旺角區一般人淨係會到,廟術/三街/金字頭同埋三條河附近.
不過係,彌敦道另一邊既人山人海地方,都有好的地方.
講明先,講緊係我當時重有夜遊個時,所見所知...現在我唔知發展成點..可能好唔同.
以前我只係去花園街一間私"逗",因佢留下沒門牌,只有熟客帶路先知.
個到又係玩7日鮮,只有北/泰/陀,價錢都係3街價.
之後識到,3街玩個時係火百合之後,即係變左空地個時,3街d女都唔係太得.
當然無得,同全成時期個段日子比.
但當時,我覺得一條彌敦道之格,點解d女,差咁遠.....
兩街之比,以相頭計.
花園街和通菜街,尼面會好d
陀地:一般,不過都同3街有後生有中女
北姑:後生,有服務比3街高一點技術
泰妹:真係正到pk,相頭有澳門泰妹6成,比起3街好幾班,識聽識講東話,服務有指壓7-8成,最要緊係夠熱情.
唔知係咪私"逗",關係所以我覺得,尼個場d女好好服務.價錢又係同3街一樣.
因係呢條街玩得多左,法覺尼到d女都係,供應尼面街,唔會走過3街個邊.
因我之前聽人講過,唔同街有唔同字頭睇,所以得以估計.
因3街d女都係公家,去第個場都會可能撞番,上一個場d女.
如果有興趣的ching,唔洗問我個私場係邊,sorry唔會講.
只會比tips你地,自己去撞撞,睇下食唔食到好野.
以我所知,花園街和通菜街,都有幾間馬檻
第8站/瀟洒/綠葉城(前身好似叫"綠葉之真言")
仲有一間徐步高去開個間(唔記得左叫咩名?夜貓?),證明佢都識食.
以上既場,我都無去過,但我估d女,都會收到keeper call就上留.
泰妹,唔知佢地有冇供應,淨係知陀/北一定有.
而我頭先講個d泰妹,平時係街係唔會見到個類,佢地好少出街.
我試過一次,入夜2300後,見過佢地係7仔食野一次咁多.
http://maps.google.com.hk/maps?f=q&source=s_q&hl=zh-TW&geocode=&q=%E9%8A%80%E8%A1%8C%E4%B8%AD%E5%BF%83%E5%BB%A3%E5%A0%B4&sll=22.319431,114.170265&sspn=0.009032,0.013797&brcurrent=3,0x340400c62bc7810f:0x3ba12a5918081894,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&ie=UTF8&hq=%E9%8A%80%E8%A1%8C%E4%B8%AD%E5%BF%83%E5%BB%A3%E5%A0%B4&hnear=&ll=22.318716,114.170179&spn=0.009032,0.013797&t=h&z=16&layer=c&cbll=22.318559,114.170714&panoid=DLN-Wvhxp6aoNXvZh-lJgw&cbp=12,277.72,,0,5

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-10-10 22:52 發表
請問石仔哥:
咁水晶宮係標價350定係標250收350??

BTW:泰妹埋單230蚊雞鐘價差唔多,SSP可能時間會長少少服務好少少,不過希望馬檻貨色幼嫩D啦

350>陀/北
250>泰
7xx>俄
一黎講.

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 acer001 於 2010-10-11 01:45 發表

係到講,真係好多cops見到,係網上講左之後,一定多人去左.不過都唔緊要,我無出黎夜遊好耐.
以旺角區一般人淨係會到,廟術/三街/金字頭同埋三條河附近.
不過係,彌敦道另一邊既人山人海地方,都有好的地方.
講明先,講 ...

THX~ACER兄 我平時行女人街或波鞋街都會見到呢D馬檻, 不過就真係一次都未上過去, 同埋個度地點太多人, 真係勁易撞到熟人, 所以我經過時, 都暫時未見過有CHING上去, 照咁睇, 囡囡質素應該唔差, 有心既CHING可以上去睇一睇

初級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-10-11 11:48 發表

THX~ACER兄 我平時行女人街或波鞋街都會見到呢D馬檻, 不過就真係一次都未上過去, 同埋個度地點太多人, 真係勁易撞到熟人, 所以我經過時, 都暫時未見過有CHING上去, 照咁睇, 囡囡質素應該唔差, 有心既C ...

我之前係某post講過,我都係又咸濕又怕醜,如果你日光日白去花園街和通菜街,比起3街和金字頭個條街.
需要無比勇氣,除飛你是一條無恥雞蟲.
如果ching,想去但又怕醜,建議凌晨1點,先去會開始少人
原因:個幾條街都係波鞋鋪,好多都係收12點左右,即是0100-0130時間,不過到0200-0300打後,就會少好多人.
比唔上3街咁靜.唔該係到睇到我留言師兄,係個面街食完野,比番個包膠我.

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-10-11 09:01 發表

acer兄,唔該先,得閒又過果邊睇睇!

唔記得講.我留意到個面街有樣野,不論白天/黑夜,就係女女唔會主動企街/打眼色聊人.
同埋記得係有天文台睇住條街,有時d女唔識路上樓,會有馬夫帶住.如果你出黎玩開,一眼會睇得出.
尼樣係我,係尼條街玩左一段時間觀察到.

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 acer001 於 2010-10-12 00:52 發表

唔記得講.我留意到個面街有樣野,不論白天/黑夜,就係女女唔會主動企街/打眼色聊人.
同埋記得係有天文台睇住條街,有時d女唔識路上樓,會有馬夫帶住.如果你出黎玩開,一眼會睇得出.
尼樣係我,係尼條街玩左一段時間觀 ...

師兄:

新淫想問認到天文台,點樣可以問路入閘呀,我驚佢覺我似放蛇耍我