香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: arsenal620
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣 大波亞 J

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 arsenal620 於 2010-11-18 11:03 發表

就係因為仲敏感 , 所以持久力仲未掂
我都諗緊下次係咪試一粒大力仔先去
其實我係怕回唔到氣 , 所以事前冇同佢講做 2Q

如果係回氣問題, 咁大力仔一定幫到你 因我食完後, 回氣真係極快, 之前出到4Q, 好大原因係減少左好多回氣時間 我個次出完1Q後, 細佬都冇回軟過, 仲係咁硬, 所以勁快就可以再黎第2Q

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-11-18 11:17 發表

如果係回氣問題, 咁大力仔一定幫到你 因我食完後, 回氣真係極快, 之前出到4Q, 好大原因係減少左好多回氣時間 我個次出完1Q後, 細佬都冇回軟過, 仲係咁硬, 所以勁快就可以再黎第2Q

今天出去買先

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

原帖由 arsenal620 於 2010-11-18 11:03 發表

就係因為仲敏感 , 所以持久力仲未掂
我都諗緊下次係咪試一粒大力仔先去
其實我係怕回唔到氣 , 所以事前冇同佢講做 2Q

下次玩大鐘囉,差果幾十蚊,起碼夠時間回氣玩多1Q,乜都抵翻啦

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

原帖由 ballballlover 於 2010-11-18 11:00 發表

A兄, 出黎玩要放鬆d, 心情好就易有feel同enjoy好多.

與人相處係好高深o既學問. 我就覺得唔好一早起哂鋼, 先試下隨和d同人相處, 唔得至起鋼.

Ball版言之有理

初級會員

[quote]原帖由 arsenal620 於 2010-11-18 12:09 發表

{上房除衫 , 先揸下對導彈先 真係好大 好重 仲好墜手 , 我問佢幾大 , 佢話有 38 吋 , 身份大份 類近水筒腰 巨籮}

I've tried her last night at 2130P.M. because Shan Shan and LuLu M leave. I've never tried this shape girl (身份大份 類近水筒腰 巨籮) before. She said She's the first day after one month's leave. She's a 陀地 ; very talkive and has good BJ skill. she can 吹爆 but not 口爆 .I've also used 狗仔,Since she's very 大份 and 巨籮, I've fucked her deeply with "pang'"pang" sound. Very enjoy.

評分

查看全部評分

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
原帖由 122436 於 2010-11-18 14:47 發表
[quote]原帖由 arsenal620 於 2010-11-18 12:09 發表

{上房除衫 , 先揸下對導彈先 真係好大 好重 仲好墜手 , 我問佢幾大 , 佢話有 38 吋 , 身份大份 類近 ...

拍帕聲正wor
我都喜歡d大羅友
有時間都要去看亞J先