香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 10418|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

[首個報告] 太子小月 - 免稅店售貨 千祈咪放過 (有真人相)

中級會員

小月真人相

大家經陸路返大陸的免稅店買煙酒可能曾經見過呢個囡囡,因她之前份工就係免稅店做售貨員
15x cm 高,30 左右,眼仔碌碌,童顏相頭,皮膚滑溜,C-Cup 波,走肥無腩.線條分明
細粒外型係我喜歡的類型,類似同場失踪人口嘉嘉及雪兒,詳見分析如下

雪兒      小月      嘉嘉   
----------------------------------
類型  小家碧玉  純情天真  朦豬人妻
優點  高度配合  入世未深  水多起泡
缺點  欠缺主動  技巧欠奉  輕度黑面
白滑  85        80        75  
柔軟  80        75        70   
綜合  85        80        70

閒話少說,脫去上衣,奪罩而出的一雙乳,各自從左右兩個方向飛出,顯然不安被困,
粉紅蓮頭,跟實際年齡不相相符,但確係事實,路過平坦的腹部,沿路向下掃除,底底輕易卸去,
毛毛不算濃密,好似愛恩斯坦亂草般的毛髮圍繞住粉紅的洞口,散發出陣陣幽香,
用手指輕輕同粒豆豆打聲招呼,還以濕濕的分泌拉絲,情緒逐漸高漲,大家赤條條入浴室沖涼
可能佢唔慣同人沖涼,所以有點生忙腳亂,水蕭都係論論盡盡咁完成,body 更加係全走

性呢樣嘢乃係天生本能,只要對手唔令你反感,就應順勢而行,所以我無所謂調教佢,
只係要求佢做番自己,係呢個共識下我哋好自然咁享受漁水之歡,比到我唔錯的經歷.
喜歡接吻的朋友,可以用舌頭感受吓打結係咩滋味.
喜歡滑溜的朋友,可以用雙手感受吓肌膚可以幾嫩滑.
喜歡狗仔的朋友,可以用雙眼望吓女入背部的葫蘆線條係幾優美.屁股回彈係幾澎湃
只可講幸運遇到個無撈味的對手.想要全套服務無甩漏的請另覓他人.

聽過一些投資經理話,"人搵錢好難,錢搵錢好易", 計我話囡囡唔係爭,而係因緣而遇

評分

查看全部評分

初級會員

中秋應景去賞月!

初級會員

回復 1# 苟姑娘

好一句"因緣而遇",我Buy

初級會員

苟兄好野,唔回帖都唔得

中級會員

苟姑娘又食到好嘢!

初級會員

小月真人相

大家經陸路返大陸的免稅店買煙酒可能曾經見過呢個囡囡,因她之前份工就係免稅店做售貨員
15x c ...
苟姑娘 發表於 2014-9-8 11:56

苟兄, 真係要讚下乃個報告, 小月已經納入禾的 '非試不可' 名單之內.  

初級會員

支持苟師兄影多啲靚相!Thanks !

初級會員

可惜返夜班??
七奇終於出山了~~~

初級會員

相當唔錯,可惜返夜,

初級會員

相當唔錯,可惜返夜,