香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2624|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [轉載報告] 美妙再嘗·呀Sa

2萬

3萬

高級元老

大家好,得到樓主同意...謝謝大家收看!!

即使再亂,條淫筋都係咁痕,唯有出去搵食,知道SA 回歸美妙,立即去支持一下先啦~ 順便探CAT姐先係重點!!

對上搵SA 已經係年幾之前~ 已經無咩特別印象,只記得係妹妹仔既身形同夠勤力.

今次入房見番面,相頭係中上~身形我認為比之前更fit,最緊要係signature 既制服誘惑~ 學生裝配超短mini skirt & T back, 真係引9死人.

吹兩句水後,SA 已經飛擒大咬,主動考我牌可惜我本身唔發牌,所以就留比師兄們享受了,haha.

入去沖涼細心有gff  (不過好想講gf又點會幫你沖涼)~

出到去要求著番套裝再戰~ 手法溫柔, 吹奏無齒感,簡中深喉好爽~ 細佬硬如鐵柱, 最後 69 體位下口爆1Q.

爆左無離口, 出晒先再清潔值得一讚~

本來係會起多Q, SA 都好主動不停撚雀~ 但第1Q 完咗後吹左好耐水, 唔記得就住時間,結果臨開波就電話響了... 唯有下次!!

PS: CAT 比我上次見到精神左好多,成個人好shape醒.

評分

查看全部評分

中級會員

係真唔係呀隻病貓都會醒 ,咁就真係要去見下佢啦
回復 支持 反對

2萬

3萬

高級元老

無為居 發表於 2019-8-19 10:14
係真唔係呀隻病貓都會醒 ,咁就真係要去見下佢啦

病好了....
美妙指壓信箱 - 可按這裡