香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: jjcc1914
打印 上一主題 下一主題

[報告] 美妙 - 瑩瑩

中級會員

102g3a24Gemin

原帖由 kelvincyl 於 2010-9-21 12:42 發表

所以我咪成日去搵囡囡, 一解空虛  老實講, 有時都會有少少空虛既感覺, 不過習慣左之後就冇問題
K版主你點會空虛呀,個個星期你起碼食一兩個囡

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 LongJJ 於 2010-9-21 13:38 發表
K版主你點會空虛呀,個個星期你起碼食一兩個囡

就係因為之前食得多囡囡, 而家開始要計劃休息下, 又要開始習慣下唔好去得太密  

報告要靠你地各ching努力了

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 Hamsup 於 2010-9-21 13:37 發表
Wa, having heard all these sharings from "Ball, Kelvin, and LongJJ" C-hings, I have a similar feeling and experience in the past.  I think all of you guys are really 咁有責任感.  Good guys good guys.
...

"男人風流唔緊要, 最緊要唔好下流" , 所以出得黎玩, 最緊要知道自己做緊咩, 同埋對囡囡有風度

難得hamsup兄出黎玩, 都知道老婆係最好, 識得番屋企  要心靈上既feel就老婆比到你, 要服務技巧就囡囡比到你, 各有各好, 完全冇抵觸

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-9-21 17:15 發表

Yes ar! I enjoy making love with girl friend and easily 2q. But in finger press, ususally 1Q just for sex satisfaction, then playing the girls ball ball and pussy for another kind of enjoyment.

唔怪得ball兄咁鐘意玩囡囡對波啦

其實可能係我暫時冇gf,70分鐘入面, 某程度當正囡囡係自己gf咁做, 而我就全程技入,所以我就鐘意玩feel, 鐘意玩前戲, 鐘意見到囡囡high既表情,  如果有一日我有gf, 到時可能會掉番轉, 要求服務同技巧

高級會員

medal_cc1

原帖由 kelvincyl 於 2010-9-21 18:28 發表

"男人風流唔緊要, 最緊要唔好下流" , 所以出得黎玩, 最緊要知道自己做緊咩, 同埋對囡囡有風度

難得hamsup兄出黎玩, 都知道老婆係最好, 識得番屋企  要心靈上既feel就老婆比到你, 要服務 ...

Exactly, 100% with you.

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-21 18:20 發表

就係因為之前食得多囡囡, 而家開始要計劃休息下, 又要開始習慣下唔好去得太密  

報告要靠你地各ching努力了

你係要"開始習慣下唔好去得太密"指壓,轉戰大六 / 161

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-9-22 00:33 發表

你係要"開始習慣下唔好去得太密"指壓,轉戰大六 / 161

"開始習慣下唔好去得太密" 我成日都係得個講字, 最後都會忍唔住出動

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-9-22 04:22 發表

你聽K版講啦,佢又去左迎月啦!

你知啦, 岩岩有新囡到, 而且仲要唔錯, 吸引力好大架, 仲要係月圓之夜 咁最後都係忍唔到, 出動去食好野, 應下節