香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2384|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

試食第二蛋,太子雙鳳會單鷹

1萬

禁止發言

Medal No.1Medal No.67601-e21medal_dig6n40a13a15QQ10

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 推油 於 2008-6-8 13:15 發表
昨日先上太子鴻聯12樓,一開門見到掃街婆,Say ByeBye落6樓定8樓都吾記得,短草肥女開門,我記得睇網係長草仲冇咁肥喎,佢就好落力賣身,又話Dup得好,又有波推,水中含,價錢又可以傾,本來見佢個樣都想走,但係玩下服務都好,點 ...

推油兄, 鴻聯尼座大廈, E家除咗12D, 11D尼兩個單位係一条囡外(8D以前刀係, 旦E家刀改埋)其他如6D, 8D, 11A, 13D, 通通刀係双囡GA掛羊頭, 賣狗肉GA上樓骨, 8D入面有個大奶肥婆阿嬋, 姖咪就係以前南昌街, 大埔道口, 樓下有檔燒臘舖樓上果個凱如媽LOR

講漏咗D嘢TIM, 推油兄, 你話落DO唔G係6樓定8樓, 開門畀你係個短髮囡, 宜唔係网上GA長髮囡, 拱小弟E家話畀你聽, 6D同13D尼兩個單位, 係同一個老細嚟, 佢請三四条囡, D囡咪輪流拱係尼兩個單位出入LOR, 你話短髮果条囡開門畀你, 哥個應該叫青青, 個DO應該係6D, 条囡係尼DO刀有姖GA相LA, 就係13D G MA, 著豹紋衫定衭, 果個咪係姖嚟LOR

初級會員

超正報告....撐你.........倆位...師兄...

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 橋頭 於 2008-6-8 16:46 發表

超正報告....撐你.........倆位...師兄...

些些

1萬

禁止發言

Medal No.1Medal No.67601-e21medal_dig6n40a13a15QQ10

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 推油 於 2008-6-9 14:38 發表

感謝肥佬兄詳盡資料,其實呢處囡囡就麻麻地,不過有時平平地玩下咁,但係我餚底喎,一樓雙鳳係紀法,一陣比差人拉咪戇狗,點解間場吾等有客時就留返一條女係到做野。

冇錯, D囡真係YMT, 舊年年頭我見有条囡係网上, 波同籮刀唔錯, 咪上13D LOR, 開門係個成百七八磅重GA肥婆, 我咪問姖阿X小姐係DO MA, 姖話姖做緊個客, 我話拱我轉頭SIN上過0黎LA, 正想掉頭走時, 姖話, 老細, 你咪入嚟等姖LOR, 你係姖熟客牙, 我話我第一次上嚟咋, 姖話你咪入嚟LOR, 唔緊要, 就拱就拉咗我入屋, 跟手推我入房, 我咪对姖講, 我話, 阿姐, 如果隔離房係阿蛇放蛇, 一屋兩囡咪碌賊, 衰硬GA WOR, 姖話尼DO個老細攞咗按摩牌, 你唔洗怕, 跟住姖就有所動作想除衫, WA!!!!屌吖, 阿姐, 你唔係化, 拱冷肥, 啃唔落0架我, 咪三歩拿埋兩歩, "0彭0彭"聲開門, 走直"BIN"尾LA, 嚇9屎, 畀姖

1萬

禁止發言

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 推油 於 2008-6-10 00:14 發表

肥佬兄,你話啦,咁樣做法佢地係咪想自動收皮。

早晨, 推油兄, 冇辦法LA, 搵食艱難

初級會員

Tks..........