香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2777|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

舊屋性幻想 .............

1萬

元老

以前舊屋 , 洗手間窗口同對面單位成 | | 型 , 我 KITCHEN 窗同佢 TOILET 窗成 L 型 , 即變成 |_| 咁 ...........

之前對面住既係一對 50 幾歲夫妻 , 無特別 , 後來搬來一 PAIR 30幾歲 , 不過老公時時唔留過夜 , 女既 30 幾 , 略肥 , 但好大波 , 樣一般 ..........

本來都無留意佢 , 只係有一次 , 見到佢打開咗少少窗沖涼 , 咁我就呢係廚房 , 45度望入佢 TOILET , 雖然佢唔係靚 , 又 C9 身形 , 不過見佢慢慢除外衫 , 跟住 BRA , UNDER , 見到佢好啡既 LIN 的 , 同下面好多毛 , 果一下非常性興奮 , 於是就係咁近距離 , 隔住窗 , 第一次對住佢打飛機 ..............

後來每次佢上嚟 , 我都一定入 KITCHEN 等佢沖涼 , 我就偷睇同打飛機 ...... 我發現佢每次都會打開少少窗放水蒸氣 , 但個窗開好少 , 睇唔清楚 , 於是我用一D工具 , 得佢入咗浴簾後 , 就拉開D佢個鋁窗 , 等佢沖完準備著衫 , 就可以睇晒佢全相打飛機 , 有時佢都唔太在意個窗點解開大咗 , 可能佢都知我偷睇但無所謂啦 ......

不過成日睇同一個人 , 始終都會無新鮮感 , 有次佢有個可能係親戚既女仔上嚟暫住 , 2627左右 , 比佢瘦同靚D , 佢又係會開少少窗沖涼 , 我當然唔夜過機會 , 見佢好好波 , PINK LIN , 下面好多毛 , 我就一路睇一路又打飛機 ........   

到第二朝 , 佢仲未走 , 仲開大個窗 , 拉起條裙 , 拉低 UNDER , 原來便便 , 我同佢距離都唔夠7尺 , 佢掛住睇廳個 TV , 唔知我望住佢 , 果一下 , 我太興奮 , 好大膽 , 企上櫈仔 , 貼住窗打飛機 , 如果佢望過嚟 , 就見到我無著褲用 JJ 指住佢 , 但我唔理 , 對住佢射 , D精無射到佢 ........

又到另外一日 , 見到佢沉晚洗完既 UNDER 掛全窗邊 , 我見佢出咗街就爬出自己個窗 , 過去偷咗佢條 UNDER 過嚟玩 , 好香 , 我用脷舔 UNDER 中間地帶 , 好興奮 , 幻想自己舔緊佢手蟹 , 佢係咪拑住我個頭 ........ 之後我打飛機 , D精射晒佢 UNDER 中間位置 , 再掛返佢窗邊 , 到佢放晚沖涼時 , 佢真係著有我D精果條 UNDER !!!! 睇住佢著 , 我又再對佢再打一次飛機 .......

過兩日 , 肥 C9 回來了 , 之前D精用8899 , 今日只睇唔打 ...........
再過一日 , 仲有咩好玩呢 ???? 丫 , 不如等佢同我吞精丫 ??? 咁我都爬過去 , 將D精射入佢枝漱口水 , 等佢返 , 果然佢返來 , 見枝漱口水有我D白精 , 佢睇咗一陣 , 都係照用 ....... 我D精入晒佢口 ........

今日 , 我真係忍唔住 , 見佢瞓咗 , 我就由我窗拍入佢屋 , 見佢瞓緊 , 仲係裸睡 , 我唔理 , 行到佢床 , 慢慢舔佢肥大既波 , 好軟綿綿 , 我用軟力咬佢啡的 , 手指慢慢插入佢下邊小穴 , 好暇笠笠 , 突然佢醒 , 我立即拑住佢 : 唔好叫 , 係咪想死 ???? 我唔會傷害你 , 你乖乖地 , 一起高潮 .....

為安全計都係將佢雙手綁床頭柱 , 我就慢慢玩 , 我全力舔佢下毛蟹 , 香噴噴 , D水好甜 , 我不停舔 , 舔到佢由初初反抗 , 到迎合我條脷 , 我知佢動情了 ..... 佢d水不停流 , 我不停舔 , 佢全身抽搐幾下 , 佢有高潮 , 我話 : 你剛才高潮 , 想唔想再嚟 ? 佢唔出聲 , 我解咗佢其中一隻手 , 再舔佢毛蟹 , 佢今之用力將我個頭推貼佢毛蟹 , 佢已經失守了 , 我又再一次令佢高潮 ..........

我此刻就開始同佢車 , 大車 , 車唔停 , 我話 , 其實我成日對住你打飛機 ...................... 佢話 : 我知 ! 我成日幻想比你強姦 , 我會自慰 ...........

我解埋佢令外隻手 ........  再同佢繼續車 ......... 佢話 : 比我 .... 我想要 ..........

咁我就起身 , 將 jj 放到佢面前 , 佢就好溫柔咁將 jj 放入口 , 我比佢啜到定唔順 , 佢都 feel 到 , 話 : 我想試你d精 .............. 就係咁就比佢吹爆 d 精射晒入佢咀 ..................

突然我覺得有d唔妥 ........................... 突然醒 , 見自己條 under 濕晒 ........................ 原來係夢遺 .....................

2萬

2萬

元老

78n43a17a21

高級會員

多謝分享!内容非常精彩。
回復 支持 反對