香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: jayshing
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣新囡囡~隊長豬大戰超強招呼-新囡AMY@@

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

嘩!你一日見哂咁多個,有冇多手攬下,多口錫下!
ballballlover 發表於 2011-2-20 11:42

我覺得小惠小玲會好arm隊長

中級會員

最後last Q?即去睇睇!
ballballlover 發表於 2011-2-20 11:48

係ada唔係金子wo 唔好睇錯報告

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
你個報告再睇多次時感覺好怪.....
感覺似冬冬令你射(拍門)多過amy幫你射
其實果時你諗緊 ...
scopionx 發表於 2011-2-20 11:14

其實個時我feel 到有人拍門, 但唔知邊個無出聲
但我個時快到,仲叫左我出啦, 跟住唔太記得, 我爆個時又有人拍門, 但我叫得太大聲啦
我無諗緊邊個, 個時看住Amy , 好有心機地打
PS: 其實我覺得好好笑是開頭, 我俾amy 推落床時, 門還沒關, 冬冬仲幫我關門, 仲有小小偷笑 , 可能冬冬心想" 你都有今天啦 "

1萬

元老

QQ
嘩!你一日見哂咁多個,有冇多手攬下,多口錫下!
ballballlover 發表於 2011-2-20 11:42

其實昨天有時間, 加上feel 到冬冬好辛苦
話同佢飲酒relaxe 下, 但冬冬忘記還有工作要做
所以先到這麼多
PS: 其實是幫你囉tips

1萬

元老

QQ
我覺得小惠小玲會好arm隊長
scopionx 發表於 2011-2-20 11:50

小惠唔arm
小玲唔洗講, 我杯茶
但美琪太有女人味啦, 如果慢慢玩一定好好feel
但又想再找amy
早知唔看這麼多啦

中級會員

小惠唔arm  
小玲唔洗講, 我杯茶
但美琪太有女人味啦, 如果慢慢玩一定好好feel :lov ...
jayshing 發表於 2011-2-20 12:20

你都咁覺@.@
其實我覺得小惠幾可憐, 佢相頭都幾靚女下大波身材又好, 冬冬話佢d功夫比好多囡囡都好,
但唔知點解次次都俾人彈而選其他人, 如果是選了旺場的都還算了, 但有d選了好冷門的都彈左佢
個日見都佢連續被幾個客彈左, 眼濕濕咁快步入返房,  我同冬冬姐見到都有d心痛, 冬冬姐先話唔知做咩個個都彈佢,   有冇師兄願意上去慰藉下佢?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主