香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 大學研究生
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣 之 人妻YY

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2010-8-14 23:15 發表

過得澳門,梗係食快餐,執六條囡囡好過侷插一西

要包囡不如過去珠海搵小天使

一日食六條唔同既囡, 價錢咪好甘

我反而鐘意玩包夜 (不過已好耐冇咁玩了, 而家多數留港消費)

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 00:32 發表

hehehe ball兄淪為性奴
而家我正在煩惱邊個會咁好彩做我last Q既對手(雪兒, 阿金, 小美, baby(有冇佢既包膠?), 仲有有小小想返'卓'嘉嘉 越諗越似JJ )

大學生兄, 你目標可以減少小美(暫時休息)同baby(冇做了, 不過唔知會唔會再返工), 所以有時食好野, 真係要快手, 如果唔係就會冇得食 咁你諗埋今日, 聽日就出發去last Q了

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-8-15 00:57 發表

我刀唔係成日過大海,因為皮費幾貴吓,去一次 至少 千幾蚊,喺香港夠去4-5次指壓,不過玩嘅野唔同,好難比較

其實馬交仲有樣 nc 刀幾好坃,不過我唔多飲酒所以未去過:
nc套票又叫龍票 ...

JJ兄, 澳門又唔會掃場, 黑色都冇所謂既 下次大學生兄返黎, 就靠你去帶佢去澳門見識一下, 比佢開下眼界了 (雖然我都未去過澳門玩, 不過因為太貴  夠我係指壓玩幾次, 所以都唔會去澳門玩 )

1萬

元老

原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 01:08 發表

貴有貴玩 平有平玩 各有各精彩  我都唔鍾意飲酒, 而且個人飲左酒 冇咁投入搞野
我大有機會要一年之後先返黎 非常唔捨得呢個彈丸之地  
下年慢慢玩

大學生兄, 期待你下年返黎再玩過

1萬

元老

原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 01:12 發表

我都算係一個勤奮向上既學生哥  有時冇野做 都會睇完再睇架  同埋真係搵唔到baby

因為BABY冇做, 所以我個索引係咁寫佢出黎, 所以你咪搵唔到

不過你都可以係SEARCH度打BABY, 都會搵到報告既

中級會員

e13medal_cc4kkk

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-15 15:29 發表

大學生兄, 你目標可以減少小美(暫時休息)同baby(冇做了, 不過唔知會唔會再返工), 所以有時食好野, 真係要快手, 如果唔係就會冇得食 咁你諗埋今日, 聽日就出發去last Q了

行程有小小改動 小jj決定今晚去食野  (因下晏點都係無甘興奮 ) 雪兒 阿金 嘉嘉 又或者欣欣 桐桐 就睇下邊個咁好彩

中級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-15 15:26 發表

一日食六條唔同既囡, 價錢咪好甘

我反而鐘意玩包夜 (不過已好耐冇咁玩了, 而家多數留港消費)

六條唔同既囡 未成皮野

中級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-8-15 15:33 發表

大學生兄, 期待你下年返黎再玩過

過左去果邊都有七, 八年 今年係最唔捨得返去既一次 (因仲有好多野未食過 )
如果一年後 大家仲繼續係呢個版玩 就不如搞團過馬交 或 cp遊拉  一齊研究一番

1萬

元老

原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 17:04 發表

行程有小小改動 小jj決定今晚去食野  (因下晏點都係無甘興奮 ) 雪兒 阿金 嘉嘉 又或者欣欣 桐桐 就睇下邊個咁好彩

星期日未必多囡囡會返工, 睇下你今晚食左邊個先

1萬

元老

原帖由 大學研究生 於 2010-8-15 17:07 發表

六條唔同既囡 未成皮野

當平平地每個一千, 都要六千 夠我玩好多次指壓了