香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 8319|回復: 69
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣-新年第二炮 3Q迎戰條脷曉飛 大波開心果燕子

高級會員

Gemin

QQ

其實年初三個日已經出左新年頭炮,不過係友台既電預女女,仲要十五分鐘就俾佢ko左 今日放假下午四點半左右上到去金來閣見到冬冬,仲有一個姐姐係度,原來係冬冬既家姐叫晶晶,佢介紹家姐黎做,我講笑話有兩姊妹坐鎮有好多客仔一定慕名而來架 睇牌見有gigi,小S,祖兒,小雨係度,開心果可兒,娜娜,燕子,小惠就做梗.咁岩見到金子素顏四眼LOOK行出來同冬冬講唔舒服要走先,不過佢都有叫聲我.之後見到有個好似顧紀筠仲著住粉紅色既短旗袍既女女出閘,原來係小惠,當我心思思試唔試下佢既時間已經俾左個剛上來既師兄選左仲上埋樓 娜娜又有個師兄BOOK左,雪兒又要成六點先番到.咁我就叫冬冬幫我留住燕子啦.無耐見到有位中年師兄和開心果可兒出閘.冬冬收佢細鐘$390+細鐘免房費$240=$630(原來師兄同可兒玩左個半鐘 )可兒一出來同我笑一笑 無耐娜娜就夠鐘,我仲諗住可以望下佢個樣,點之BOOK左佢個師兄上左樓上等,娜娜又在樓上,換言之娜娜會在樓上房過房我無緣見到.過左五分鐘就到燕子出閘啦.嘩一個嬌小玲瓏,長長頭髮,走肥既可愛美女在我面前出現.好啦由強哥帶住我地上樓上水床大房.
入到房我問燕子累唔累阿,佢用普通話話唔累阿(原來燕子唔係好識講廣東話 所以我全程同佢講普通話 )我除晒佢件tube top同短裙,我又除晒自己d衫即刻渣渣佢對大波先,真係唔講得笑.對波真係一手剛剛好渣晒,手感一流.加上佢個子唔高真正係廟細燈籠大 燕子問我想出幾次,我話你想呢,佢抵死話做到幾次咪幾次囉.抵錫 我即刻伸個咀去試車,成功仲要係有大車仲伸埋條脷,佢條脷短短地又暖暖地好得意!! 入沖涼房洗好張水床之後我先伏上床度,燕子幫我搽沐浴露之後又用對大波波同我玩body,嘩我爽到震呀即刻轉番前面,燕子隻手一路R住袋位一路鍚lin,條摩打脷好似曉飛咁啜lin都啜到雪雪聲.之後一路奶棍,再成個口含晒小華dee,差d忍唔住爆.之後我睇四仔上晒腦,叫燕子訓係床,我就在上面,我放左小華棍在燕子口入面,我就一路把弄著燕子的快樂豆豆.燕子妹妹已經濕晒啦.我就一路俾燕子一路啜住小華dee,我就一路un.最後就在燕子口內爆漿.燕子啜晒全部子孫先肯放口
沖完涼出去燕子幫我按陣摩,仲問我老公仔舒唔舒服阿 我就一路渣住燕子對大波一路話好舒服阿.燕子使出撩陰手係咁R小華dee,再轉用舌頭,輕撫大脾內側,再慢慢邊鍚邊用好似曉飛既脷滑到膝位,唔使一陣小華dee又硬晒啦.先女上.一路雙手渣對大波再玩一口雙lin.燕子個lin頭同美妙叮叮一樣細粒好啜,我都啜到口水出晒黎 再玩掛鼓同推車,一路插住燕子一路meet佢個大屁股,燕子大聲叫老公好舒服唔好停呀,最後推車百多下後出左,feel到燕子既收音機發出效用,夾住小華dee唔俾佢出.
睇鐘仲有半個鐘,燕子話好想同老公仔愛愛多次,咁我當然服從啦.沖身後燕子幫我按大脾,按左一陣又開始唔規矩咁又再次使出撩陰手係咁R小華dee,經此刺激令到小華dee立即又昂起頭來.今次我叫燕子訓低由我服侍佢.我先由耳仔錫起,之後咀,面,一對大波到肚之後妹妹同大脾.燕子俾我鍚到渾身是慾火即刻叫我快d提槍上馬,今次只係玩男上(怕燕子累)一路渣住對大波波一路車住再半隻燒鵝脾咁抽插左五分鐘之後就出左第三Q.完事後燕子仲幫我抹面上的滿頭大汗.仲大讚我勁攪到佢好爽 此時見習管房晶晶拍門示意夠鐘.沖完涼後大家攬左陣就落樓啦.臨落去前燕子叫我得閒再找佢.佢見到我再找佢會開心的.不過我有幾個目標都未試(ada,小惠,娜娜)所以無考慮過再翻食燕子住啦.落到去冬冬同家姐晶晶傾梗計.因為今次係第五次蓋印,所以今次係$280就可以落樓走人.因為趕住回家食飯所以俾完錢後就走左啦.
燕子26-27歲 淅江人 皮膚白白 身形細小但對波好大(岩晒想試廟細燈籠大的女女) 長長頭髮+單眼皮  師兄真係唔好錯過呀.

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

Gemin

QQ
又3Q:
ballballlover 發表於 2011-2-10 00:35

本來今日2Q算 不過俾燕子呢個撚雀機器撻著左攪到又重施故技

中級會員

燕子今日都好旺下~
華dee兄 3q走左後 5分鐘我上到去又上左鍾
要等好久 所以無緣見這隻雀仔

高級會員

Gemin

QQ
燕子今日都好旺下~
華dee兄 3q走左後 5分鐘我上到去又上左鍾
要等好久 所以無緣見這隻雀仔
scopionx 發表於 2011-2-10 00:44

我18:30走架 你又係呢個時間來呀??

中級會員

我18:30走架 你又係呢個時間來呀??
華dee哥 發表於 2011-2-10 00:46

6點半咩? 咁就是有人快樂不知時日過了
佢話你走左5分鐘
其實我7點8左右先上到去

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
多謝3Q王(華DEE)大插燕子報告

嘩~~燕子真係幾正,仲要有大車,如果有窄鮑收音機就...

我最鍾意人細波大嘅囡囡,可惜要煲冬瓜

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
開頭又話唔車,點知學得咁快!遲下咪可以玩多味?
ballballlover 發表於 2011-2-10 01:02

咁要波超版去幫佢爆菊

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主