香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3426|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [轉載報告] 美妙我人生第一次雙飛+雙Q~Karen and YoYo

2萬

3萬

高級元老

大家好,呢份報告係一位客人給我代他出…謝謝大家收看!!

今日11-9-2018 係我人生中可以 算係一個特別日子! 我人生第一次雙飛!!就在美妙指壓!! 聽聞話啲師個個技術了得!仲有個靚女cat姐!在好奇心同肉體強烈嘅要求下决定就在美妙 貢獻 出我人生的第一次雙飛

在輝仔 窩心的安排下! 神秘地同cat姐商量下選擇兩個最好的給我!
在心情文緊張又 帶一點 忐忑但又興奮嘅心情下!準時到達美妙! 人生真是巧合 第一次去 指壓是美妙,第一次雙飛又是美妙感覺真美妙!! 記得第一次去美妙時三群 剛剛招生在輝仔介紹下,曾到訪一次記得那次我也很開心對手是心兒! 佢有一招絕招旋風脷令到我 立即加鐘!上次我因為怕醜冇認真睇cat姐! 今次認真地看了確實是靚女一名人又like我仲有幸能同佢握手,感覺太美妙我太多美妙了入正題!
入到房!輝仔同cat姐安排的神秘對手出塲了!原來是karen,同yoyo!

O~~,No!! 我之前有睇啲師兄嘅報告知道呢兩個係 美妙嘅高手! 小wing子 實畀佢哋揸乾!!
兩個樣我比七分戰鬥力可能100億以上!!今次發達了有排玩!
我啦啦聲除衫又沖個靚涼先! 果兩條鯊魚立即走入嚟,前夾住我 我就好似熱狗中間條腸咁比佢哋夾住! 一個上一個下一個上一個下 用身體 磨擦我 咁我實洗乾淨啦! 辣身舞原來可以三個人跳的! 感覺真美妙! 浴室都變成 水舞間!
Yoyo之後同我下戰書話要揸乾我喎!karen又問我準備好未? 我心諗我功力深厚有咁易咩!

好我乖乖上床等你地! 高手出招了!我先趴在床上!兩大高手先一上一下地用脷奶我!嘩~~ 原來雙飛咁爽喎! 有兩股旋風在我背脊同下半身打風! 兩個動作非常之合拍! 又有溝通誤會拉過界! 由於我背向他們我都唔知邊個上邊個下!突然O,~~我的蛋蛋! 好像被人食 啫喱 一樣,啜~~啜啜`~再啜! 我上下失手 , 一個 打風 一個啜,天堂的感覺就是這樣!!
反過來!我心想今次實爆緊!! 嘩~~我定你! 出鴛鴦奶 一個順時針一個逆時 針在我 害羞的乳頭 打風! 順勢奶向沙堤以南汕尾以南!小wing子的所在地了!傳說中嘅二龍爭珠嚟喇!一個含一個啜!小wing子溶啦!!!爽到上天了!感覺用美妙來形容一點也不 誇張!! 唔怪得cat姐間舖叫美妙 我終於明白了!在強烈的刺激感 小wing子爆了!係 監生俾人吹爆! 好狂野呀!
小wing子休息左陣,兩大高手又出招了!高手真係高手! 一了我袋袋我即刻打個冷震! 係咪有袋袋 穴位嫁?? 我都未諗完yoyo就一口啜住小wing子!O~~~Yoyo的吹法又不同karen的!她 嘴唇比較厚 小wing能感覺到他嘴唇的彈性!感覺 比較溫柔!karen 嘴唇比較薄壓迫感強!一次有兩種感受係雙飛先有!!
我 期待已久的情節來了先是karen挑戰我! 先女上來招 淫賤打樁機!野野坐得好深!之後又再搖!yoyo 沒有放過我 攻擊我上半身在我 害羞的乳頭打風! 戰況激烈! 我在任人魚肉的情形下 佢哋give me five換套yoyo坐上啪啪啪啪好大聲呀!karen又來奶我!!佢條脷尖D 的,我定你 蜻蜓點水 奶得我好爽 !加上我最愛的啪啪聲
我要反擊了!我要 暴走了! 我一反yoyo男後進一改我服務囡囡的作風貫通式插入! 係貫通式插入 !yoyo你死更!我插死你! 呀~~~有人 偷襲我! 救命呀karen啜我蛋蛋呀!一路插一路有人啜蛋蛋!正到爆呀!我真係又 監生俾人啜爆!yoyo你行運了!有人幫你 解圍!!這樣我一生第一次 雙飛雙q就美妙地終結!!
報告終極完畢!
報告 獻給yoyo,同karen你們服務好好!我好满意!
美妙的感覺在心頭!
謝謝你們!多謝cat姐!!

評分

查看全部評分

2萬

3萬

高級元老

多謝輝哥同Wing哥送比我的生日禮物!

2個都好靚仔!

我真係好開心,多謝您們!!
美妙指壓信箱 - 可按這裡
美妙指壓相冊 - 可按這裡
美妙指壓報告 - 可按這裡
回復 支持 反對

中級會員

多謝 精彩報告,双飛我老人家就吃不消啦
回復 支持 反對

2萬

3萬

高級元老

無為居 發表於 2018-9-12 07:58
多謝 精彩報告,双飛我老人家就吃不消啦

居兄,早晨.

唔試唔知身體好....
美妙指壓信箱 - 可按這裡
美妙指壓相冊 - 可按這裡
美妙指壓報告 - 可按這裡
回復 支持 反對

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對

中級會員

咁karen有冇順便帮yoyo瀬埋?
回復 支持 反對