香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 8190|回復: 61
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金來閣 之 人妻YY

中級會員

e13medal_cc4kkk

今日精神真係唔多好 兩日加埋先瞓得+二個鐘  不過小弟都抱住今天的事今天了的態度硬著頭皮先去會朋友 再去金來閣
keeper哥見到我咁早到 就傾左幾句  我就問雪兒係咪做緊? keeper:係呀 要等30分鐘 我諗左陣就問:不如比我入房揀下女
第一個就係YY, 睇左幾眼 都覺得入得過 不過我都決定睇多round先...之後心諗 咦 佢未係新做YY 好! 我就抱住我為人人既想法去幫ching們研究一下YY既真面目

YY 年紀應該係人妻至c9既中間 波波真材實料(夠揸身) 小腩仔 面就老左d(事後有後悔 )
同YY先黎個熱情既擁抱 先再一件一件咁除 其間當然會手多多拉 小弟好buy呢種除衫方式 做大爺唔太岩我
到左例牌沖涼時間 YY已經開始主動放條脷落我個口度(要玩大車搵YY ) 今次有小小特別就係沖涼時我同佢已經開始互摸私處 (YY叫聲都夠淫 佢好enjoy sex架)
出到去 我就反客為主 開始咀遍佢全身 咀下lin 就用我隻埾手開始摸妹妹 嘩 唔駛咁多水麻 搞到佢失哂控 哈哈 輕輕指插 睇下佢比唔比先
佢仲好enjoy咁講:嘩 我愛死你手指 唔得拉 放jj入黎好無 我:好 等我帶你去天堂拉 ) 準備入閘 妹妹都算窄 仲要係頭香 爽
首先男上 野野到最深 搞到佢high爆 我可以肯定 佢叫到廳都聽到 哈哈 男上都己經咁樣 下招開脾 再抱起插 狗仔 男上出兵
YY已經high到反白眼 身體一直抽 仲唔會比我走 狂車我 仲話多多Q 我都要牙 我:訓左咁耐 沖身好無

沖完澡就訓落車一車 佢又開始手多多拉  之後又吹一吹 又用佢既手甲'了'我全身  之後就69
試問金手指一出誰與争鋒 哈哈 又震又指插 high到佢左右甘舞  小弟已經硬如鐵...好 第二Q
講起呢Q 真係又愛又恨  用哂畢身功力 插到YY嘈到折天 迫我同佢車車 似我做性奴多d  
點解我又會恨呢 係因為插左差唔多15至20分鐘都出唔到野 最後插到keeper叫夠鐘都未出野
沖身就去放低$ 出到去 足足喝左三杯水先順返條氣 同keeper傾左陣就走人(當時又眼訓又腳仔軟)
必定要休養返兩日先可以再去黎個last Q  兩日玩一次 真係玩到個人盡哂

後記: 其實YY既服務真係唔錯 又夠主動&姣&淫  所以推介比鐘意人妻既ching 包你地滿意

評分

查看全部評分

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

呵呵,我頭先都係搵YY喎

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
哈哈~~~  大學生 同 Topfun 一齊做老襟添,Topfun 抆完條柒出嚟,就到 大學生插碌鳩入YY隻GAP 度  

大學生呢次研究揸攤喎 ,得1.5Q
不如抖多兩日,禮拜日過澳門玩過夜,出夠6Q先去搭飛機

啊~~原來YY係 大車牌,咁就有D性趣,等我問蔡百勵幾時D黑氣過咗先上去

唔知YY返幾點呢

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

原帖由 topfun 於 2010-8-14 01:19 發表
呵呵,我頭先都係搵YY喎

我地都係同道中人 服務先係皇道

中級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-8-14 02:33 發表
哈哈~~~  大學生 同 Topfun 一齊做老襟添,Topfun 抆完條柒出嚟,就到 大學生插碌鳩入YY隻GAP 度  

大學生呢次研究揸攤喎 ,得1.5Q
...

唉 今次真係揸流灘 唯有休養先再出動拉  同埋我先係頭香啵 hehehe
jj兄....小弟都想過大海盡興一番, 望j兄過返兩道散手比小弟

YY話佢好懶訓 要4點左右先開工(希望幫到你 )

中級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 02:52 發表
研究生兄,我都做過性奴,衰係小美手上!

ball版 身子休養好d未??? 小ball話要食野拉

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 03:08 發表

d感冒好番哂啦 ,今日咀左女友添!

弓起弓起 其待你復出既包膠

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主