香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: alanlaw148
打印 上一主題 下一主題

[簡報] 太子~ ANGEL 跌錢報告

初級會員

SKYIVY,我撐你,對與呢D小人喺要咁對付嘅,呢個男人真喺好唔要面,講錯做,喺人妖先岩,呢種人俾面佢又唔要面,抵俾人噴到一面屁。

初級會員

我一直都是只看不討論
但係認得豬乜頭像果個會員 真係火都尼
立即要上來講
以前最無服務就是你
戴套吹幾下  ...
不良牛 發表於 2014-2-26 18:36

不良牛,你就唔岩啦,喺度講埋哩D野,唉身為男人都唔幫你啊!無眼睇,返屋企讀下書啦

中級會員

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

初級會員

小弟看到呢個report, 忍唔住要注冊, 其實睇咁多賽後報告, 都知邊d係打手, 邊d係真用家, 唔多講, 只講一個共通點, "毒龍呢part唔洗女女做", 寫得出呢句99%係打手, 因為試問有邊個女女想瀨人屎眼? 打手們當然要錫住女女啦, 如果唔係好快會唔做...
講返angel, 小弟食個一次, 詳情同樓主報告差不多, 原來佢有佢做自己野, 我有我小佢. 無毒龍服務, 出面無講, 含幾野就吐口水, 無啦啦含住停左喺度...另外沖完涼就自己用幾分鐘時間用廁紙抹自己腳指罅, 完全無視客人.
打手一定問點解比錢時唔出聲, 要喺度講, 答案係因為免得同鐘房尷尬.
講真, 真正幫櫬既朋友, 去得指壓, 都係玩服務啫

版主

似乎那麼多新會員在這帖作處男發言都別具用心。

無論如何,多謝大家積極發言。
咖啡。。等一個人

初級會員

似乎那麼多新會員在這帖作處男發言都別具用心。

無論如何,多謝大家積極發言。 ...
W先生 發表於 2014-2-28 00:53

就係因為一直都只係睇呢度報告去估計女女啱唔啱自己, 所以無開過acc. 但係今次真係唔開唔得, 明明樓主講既都係事實(我唔在場, 但我自己揾呢個angel時都有90%相同經驗), d打手就空羣出動鬧樓主. 我明白女女同公司都係搵食, 萬事以和為貴. 但無理由有意見唔可以講, 講真相出黎係想公司提醒女女, 並唔係要打爛人飯碗. 網上討論就係為免面對面講尷尬, 特別係呢d事, 唔通有其他巴打等房時, 大大聲同鐘房講咩? 另外, 大家都知呢d地方係咩人照顧, 我好相信好多巴打都怕事, 所以更加唔會面對面講.
如果討論區唔比理性討論既, 不如呢度改叫"打手廣告區"好過

版主

每一個網都會寫手同打手,正面或副面報告都會有人老作,我的態度是盡量令大家盡情發言,如非人身攻擊或粗言穢語,我也不作任何删減,誰是誰非我不作評論,大家自有公論,謝謝大家參與討論。
咖啡。。等一個人

初級會員

"毒龍呢part唔洗女女做", 寫得出呢句99%係打手 <- 不同意

版主

"毒龍呢part唔洗女女做", 寫得出呢句99%係打手 <- 我都唔同意

唔洗做只係因為大家憐香惜玉啫
咖啡。。等一個人

中級會員

on9兄,你果然人如其名,你喜歡比人瀨屎眼唔代表個個都喜歡架ON9.......兄
想念你的笑
想念你的外套
想念你白色袜子
和身上的味道
我想念你的吻
和手指淡淡烟草味道
记忆中曾被爱的味道