香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5771|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[報告] 西環 德輔道西286號 Lily, 服務+美腿+女人味

初級會員

西環 德輔道西286號 Lily, 服務+美腿+女人味

放左工  1個人係西環4圍行下....行下行下 行左去德輔道西, 原本諗住係附近茶記食野,,,不過見咁耐無去玩下...就上左去德輔道西286號...上到去1樓..得兩個囡囡, A室 反左牌,所以按B室,B室囡囡開門.. 見到個囡囡 白白滑滑 條美腿都幾正, 仲係 真波wo, 問一下價$ 300  正路呀 ..個囡囡仲幾有女人味...就入閘啦..入到去 .囡囡見我未食完煙 就叫我慢慢 好溫柔 咁對住我笑..仲幫我按摩左幾下..一路按 一路搵對波頂下頂下 好柔軟 果然是真波...!!!  仲用條著住高跟鞋嘅美腿擦我小弟弟,  我馬上煙都唔食 除鞋話沖涼先, 跟住 入到沖涼房 囡囡都好溫柔咁幫我沖 一路沖一路bm 洗前洗後 洗上洗下 差d腳子都比佢洗埋.....夠細心, 服務態度一流...查完泡泡一邊搵對波磨您 一邊好溫馨咁望住您...勁有女友feel.!!!  沖左2個字左右 我已經扯到硬晒....沖完涼 佢仲幫我慢慢咁末身...之後叫我訓上床到...佢準備左一杯熱水....跟住 就開始錫我...由頸開始 一路錫 左手 關節 係咁奶 條利軟到呢...(我快升天了) 左手奶完到右手..跟住 啜心口,...肚 慢慢咁奶..大比內側 左腳  右腳 又大比內側...跟住戲肉黎了...佢飲一啖熱水 笑左一笑 張開我對腳..一啖 含左落我對旦旦到 條利係咁轉轉轉...嘩 我當堂叫左一聲出黎...佢吐左啖水..又繼續奶.係咁啜. 佢足足未計吹簫 只係奶身同袋都 奶左3 個字呀!! 大佬 西環我就未搵到其他d女有咁好服侍....跟住我話帶套啦 我頂唔順...囡囡 笑一笑話未得wo...佢幫我帶完套之後 又含一啖熱水..一啖含落我細佬到 ...都算ok 深...係咁奶 係咁啜...我都唔知比佢吹左幾耐 幾次都差d爆 好在佢就住我黎吹 真係睇得出佢有無心機去服侍您.....上馬啦終於...首先佢慢慢騎上黎  個角度 見到慢慢咁插入佢妹妹到..佢d叫聲仲要幾放蕩下...騎左我幾分中 我一路渣佢對軟熟又堅挺的波波...我忍唔住啦自動起身抽插佢 再轉多下男上女下 唔夠10分中 我就無貨賣了...爽死...係我射果時 佢仲要抱到我實一實 個感覺真係好爽...跟住去沖涼...一路沖都有講有笑 好識同人溝通//./著好衫 望下個鐘 差不多入左黎成45min, 放底300蚊家用走人....過多2日再去反啅先得....各位巴打 真係值得一試

連結==http://www.miss148.com/girl.php?GID=6818

初級會員

thanks for sharing.

1萬

元老

thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~~~~