香港一世發論壇

標題: 唔執輸人去我又去,SSP基隆街紅牌大波可可 [打印本頁]

作者: kk608    時間: 2023-2-22 00:00
標題: 唔執輸人去我又去,SSP基隆街紅牌大波可可
見之前有唔少呢個SSP紅牌可可報告,服務一定有保證。開門佢迫爆身上圍望到已經透唔到氣!下身露出幼細長腿,加埋對紅色高跟鞋,真係係男人睇到都無咩理由唔入!立即攬住佢剩機抽下水。攬攬下移到佢胸到,雖然係隔衫但感覺好柔軟有彈性,無耐互相除衫後就齊齊去沖涼,侍浴好細心,沖到咁上下同我水蕭,之後就出去乾身體上床。

先叫佢瞓落床,我揸下波然後錫佢lin,之後再互相大車一輪!玩左七八分鐘左右到我瞓低,等佢黎服侍我喇。先又再大車然後錫lin,同時佢又用手r下袋底同掃蛋蛋。然後佢就走落去幫我開始環保吹,吹緊其間佢伸直雙手,用指尖輕掃我兩邊lin,呢下真係好正!好快已經忍晤住,想爆立即叫停上套。

上套後自動波先女上坐上黎,我就伸出雙手揸佢對大波,同時拉佢埋黎啜lin。之後感覺到就黎想爆,立即轉番男上繼續一路揸一路車一路插,最後插多幾分鐘無幾耐爆左!

https://www.miss148.com/girl.php?GID=49065
作者: bigbird    時間: 2023-2-22 02:41
多謝師兄分享~~~~~~~~~
作者: comb    時間: 2023-2-22 09:11
多謝分享
作者: cdfan    時間: 2023-2-22 19:24
多謝師兄分享
作者: 我愛一碌葛    時間: 2023-2-23 00:20
可可絕對係正嘢
作者: 肥波    時間: 2023-2-24 00:36
射射
作者: 吳廣德    時間: 2023-2-25 00:11
support ching report
作者: 肥豬王    時間: 2023-2-27 01:26
多謝包膠
作者: sin9578    時間: 2023-2-28 00:12
黎緊又有目標
作者: 九五二七    時間: 2023-3-1 00:27
good sharing
作者: us2010    時間: 2023-3-2 00:38

作者: 懷舊哥    時間: 2023-3-8 08:27
仲可以環保中出,超正超淫
作者: wingwing0528    時間: 2023-4-9 10:35
多謝師兄分享

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2