香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kelvincyl
打印 上一主題 下一主題

[報告]美妙-第一次4Q大戰姣淫高妹-菲菲

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

car

原帖由 ballballlover 於 2010-10-23 01:42 發表

美妙冇菲菲d相,係咪依家金來閣有相果個菲菲?

應該唔係, 佢好似無相架, 不如BALL 兄搵日去試下咪知囉

初級會員

travel

Support K ching ,我都睇到全程硬哂!!

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 hoho2010 於 2010-10-23 01:47 發表

應該唔係, 佢好似無相架, 不如BALL 兄搵日去試下咪知囉

hoho2010兄食得落,相頭應該唔錯

高級會員

Medal No.176

恭喜K版主完成4Q大業,不過小心身體!

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-10-23 00:54 發表

桐桐頂唔順你4Q,邊敢入你閘!

相信事前都冇人估到我今次會4Q, 連我自己都估唔到 不過4Q我只會試一次, 之後應該唔會再試

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-10-23 00:59 發表

其實係咪以前濃情菲菲?高度身形到似你描述,果時又真係冇依家咁投人。

我估應該唔係你好耐之前食過既菲菲, 因為美妙菲菲高我半個頭, 應該有170CM左右, 不過我未試過濃情菲菲, 所以唔太肯定

1萬

元老

原帖由 hoho2010 於 2010-10-23 01:39 發表
Kelvin 兄果然厲害, 其實我o個次都可以3q, 不過我覺得玩3q都幾傷身下, 個人第二日會好累, 除非個mood 好好,等我搵日狀態好就試下搵小如試下4q先, 大戰淫娃最過癮, 不過菲菲都幾淫幾玩得, 果次我涼都未沖就先黎一劑,  ...

HOHO兄, 玩2Q以上真係好傷身, 所以我都建議唔好去咁盡, 我今次都係想試下大力仔有幾勁先會去咁盡4Q, 之後應該唔會再做4Q 不過今次做完4Q後, 仲有精神返工, 身體唔覺累, 仲要完全冇腳軟  

我玩左咁耐, 菲菲係小有既囡囡憑玩得放, 淫,姣, 而令我有衝動想番食既囡囡, 同埋樣都唔差, 加埋可能同佢玩得夾, 所以佢係我番食名單度都有留名

1萬

元老

原帖由 scholesMUFC 於 2010-10-23 02:23 發表
Support K ching ,我都睇到全程硬哂!!

硬晒就要去解決, 唔好谷住谷住  等睇你黎緊既報告