香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kelvincyl
打印 上一主題 下一主題

[報告]美妙-第一次4Q大戰姣淫高妹-菲菲

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 arsenal620 於 2010-10-23 03:52 發表
3Q 都有收陰肌

應該係4Q都有收音機

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2010-10-23 04:24 發表

hoho2010兄食得落,相頭應該唔錯

我覺得第一眼望落唔差, 上到床上佢就姣味十足, 加左分, 感覺仲靚左

1萬

元老

原帖由 ryanwong13 於 2010-10-23 08:23 發表
恭喜K版主完成4Q大業,不過小心身體!

THX~RYANWONG關心 我會就住黎玩, 之後我應該唔會再有4Q報告, 因為好對手難尋

1萬

元老

其實我唔太建議CHING玩2Q以上, 因為實在傷身, 同埋太趕時間, 未必享受到性愛既樂趣, 做愛不是求Q數, 最好重質不重量

而我係睇囡囡先決定做唔做3Q,4Q, 同事前都會考慮囡囡既狀態, 囡囡身體既承受能力, 同囡囡溝通下, 我唔係個個都會做3-4Q, 如果新做囡囡有女友FEEL, 咁我就會錫住佢慢慢玩, 只做2Q就算, 但當遇到個好對手, 玩得夠放, 夠淫既囡囡, 基本上一撻即著, 可以慳番調情時間, 咁我先考慮做3-4Q , 同埋通常最後個Q都係囡囡主動撩我做, 我先會做

同埋做多過2Q, 由於時間真係好趕, 最好事前同囡囡講定, 等佢有預備, 可以控制時間, 而你都要有準備會CUT左某部份服務黎爭取時間, 咁先可以做到2Q以上 , 所以我都唔建議做2Q以上, 以我經驗, 通常2Q就最理想, 可以有足夠時間享受服務同玩FEEL

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-10-23 09:21 發表

我覺得第一眼望落唔差, 上到床上佢就姣味十足, 加左分, 感覺仲靚左

睇你報告我諗菲菲拍得美琪同亞YAN

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-10-23 09:29 發表
其實我唔太建議CHING玩2Q以上, 因為實在傷身, 同埋太趕時間, 未必享受到性愛既樂趣, 做愛不是求Q數, 最好重質不重量

而我係睇囡囡先決定做唔做3Q,4Q, 同事前都會考慮囡囡既狀態, 囡囡身體既承受能力, 同囡囡溝 ...

我玩指壓通常刀係一Q過,享受同囡囡做連體嬰果種感覺,

BTW我做好耐至出到的 ,除非車住插

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-10-23 09:29 發表

睇你報告我諗菲菲拍得美琪同亞YAN

阿YAN我仲未試過 問過山哥佢係返夜晚8點, 我出閘時佢就岩岩返左黎, 阿YAN都係我目標之一

菲菲會再肉緊過美琪少少

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-10-23 09:32 發表

我玩指壓通常刀係一Q過,享受同囡囡做連體嬰果種感覺,

BTW我做好耐至出到的除非車住插

咁你可以準備做2Q都得了

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
  4q 王好勁
我2Q都成問題 ( 其實可以 )
頂 , 一早就見到你這個POST 真是心郁郁中
可惜今天要和小朋友去玩
有d 想借 D E 偷出來玩

1萬

元老

原帖由 jayshing 於 2010-10-23 10:43 發表
  4q 王好勁
我2Q都成問題 ( 其實可以 )
頂 , 一早就見到你這個POST 真是心郁郁中
可惜今天要和小朋友去玩
有d 想借 D E 偷出來玩

係喎, 今日星期六, 而家條魚游走左, 打唔成風, 可以去食野

不過都係家庭樂重要D , 最多下次先去出動食野