香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4840|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

濃情指壓 不快之行

初級會員

小弟第一次出報告寫得唔好唔好笑  前幾日一個人係屋企有小小狗痕睇下個網夜晚特登坐的士去 濃情 我之前都去過十幾次 不過都係下午時間去 覺得都幾好 招呼唔錯 時間長 去到之後 有個keeper 介紹左個新女叫 海倫 比我 個樣睇落幾去幾好 27 28 到 身形幾fit 係指壓場黎講 算係靚女 佢話第一日來做 都未做就叫我做完出去唔好話比 keeper 聽話佢做得唔好 如果唔係佢會比人小 講完一堆廢話佢一邊同我沖涼 一邊係咁講 我都唔出聲 佢都重要講 都算啦 沖完涼 上到床 佢話用袋吹好唔好 佢話大家都安全 都算 我比佢用袋吹 我個心當時好想叫佢出返去 換個條女 但係算啦 條女話第一日返工 比個機會佢 吹左唔夠3分鐘 佢就話不如做啦 我話咁快 我叫佢毒龍鑽 佢話唔做得唔得 佢話唔識做 下一次先 我小佢老x 有無小錯西啊 咁樣都得 我當時都無心機再做 心想 求其算 最多唔再要佢
到做個時 佢又話痛 又這樣又個樣成條死魚咁 大佬 我唔係好勁姐 都比小小反應我啊 到我出左野之後 佢叫我一個人沖涼先 佢話我小到佢好hight 起唔到身
我小佢老母臭西 到我沖完涼 我真係唔想對多佢一分鐘 當我準備走 佢又話 都未夠鐘 不如吹下水先啦 佢話如果我咁快走 佢會比人小喎 我話我有事要走先 佢就係咁唔比我走 算啦 當做下好心 我就係咁聽佢講廢話聽足9個字 到我聽到keeper 叫夠鐘個振 我準備起身走人 個臭西重叫我加鐘 同佢做多一次喎 我話我唔得啦我真係要走 我第日要反工 佢叫我記住佢手提號碼 又問我手提號碼 佢話下一次叫我同佢出去酒店開房喎  我幾辛苦先走出房門口 到比錢個時 個收錢個人 問我件女得唔得 我好想講出我的心聲 我咁大個人都未小個一個咁能 多口水 服待咁差的女 不過 當時件女係我身邊 我都唔好意思講 我重笑笑口咁講話得 做好人做到底啦 咁多位兄弟 我過程就係咁啦 我對天發誓我有生之年都唔會再去濃情
如果有仁兄想去都唔好搵這件女 如果唔係一定後悔一生    http://www.miss148.com/girl.php?GID=1041
bigo 兄, 正所謂樹大有枯枝, 族大有乞兒,  害群之馬時時都有架, 就算係一樓一, 桑拿埸, 澳門打令浴室 , 小弟都遇過.
最好係向keeper 投訴

4萬

高級元老

Medal No.1Medal No.15102medal19medal_dig4kkka1a4a11a14a16QQ2818_m

原帖由 神秘人 於 2008-12-20 12:32 發表
bigo 兄, 正所謂樹大有枯枝, 族大有乞兒,  害群之馬時時都有架, 就算係一樓一, 桑拿埸, 澳門打令浴室 , 小弟都遇過.
最好係向keeper 投訴

贊同

一世發話事人

龍兄

78medal_cc1medal25e17e141801-e21medal_dih1g5s1kkkn4338xfootballdinga1a2a3a4a6a12a14a16a17a19a23a24a25GeminlocalAriesadultclubbingIQmu

濃情果邊d囡有咩唔好可以同keeeper投訴, 因為佢都係主要玩招呼
所以有咩問題可以講, 下次一定換過件好服務俾你. 新囡有時可能會差d
不過我會幫你向濃情果邊反應下, 巴打放心

初級會員

足70分鐘?

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

brother,   下次唔好心軟

1萬

禁止發言

Medal No.1Medal No.67601-e21medal_dig6n40a13a15QQ10

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主