香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2360|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

長腿空姐,佢D西水又噴又射,爽到腳趾軟埋

中級會員

上到去開門見到真人,哇!真係好靚,好好笑容,同埋佢真係好識做好熱情,當正我係老公咁,又攬又錫…佢俾我嘅感覺身型好靚,且很會挑逗人,不停做出誘人動作..仲問我飲唔飲水...,態度好好!! 除曬衫就拖住我隻手入去沖涼,水蕭,波推做到足曬...前後波推加環保水簫,佢嘅眼神好得呀!

到床上琳琳開始大變身...變成一個好淫蕩的淫娃...我訓低響度而佢響一旁跳著性感的舞,佢一邊自摸自己對35C大波...就一邊靠埋黎引誘 我...真係好鬼主動,禽上黎奶Lin頭,送大車,仲捉住我隻手摸佢妹妹,,,,,一摸之下......唔係掛,已經濕曬,佢想點…

女女好主動轉69, 粉紅靚鮑一覽無餘,我輕柔地分開大陰唇,輕輕地舔舔,吻,用舌尖在上面畫各種圖形。女女都未示弱,幫我高級環保吹奏,仲下下深喉,慢慢品嚐靚鮑,跟住來到核心(陰蒂),開始用舌尖點,撥,挑佢的陰蒂,佢開始情不自禁的繃緊身體,屁屁開始左右搖擺,我感覺佢應該要到高潮,我即刻嘴唇做圈形,把陰蒂含在嘴裏。開始慢慢吮吸它,跟住加大力度。順著佢的節奏,我把口仍含著佢的陰蒂,果時聽到女女叫“別停,千萬別停!”驚奇的一幕發生左,隨住女女屁屁瘋狂搖擺,女女西水射左出來,我躲之不及俾西水顏射,不過感覺真係唔同(舒服)

休息之後便服務我,漫遊..波推...高級吹奏,佢嘅吹功好似食雪條咁...係咁吸啜我...服務真係好,真係頂唔得太耐. ...我就要求開始做...戴套都有啲緊貼.插入一瞬間.所有激情渴望解決曬.舒服到入心入肺.慢慢抽插.正位插下.側位再插下.然後換女上位.
休息下.由佢主動.騎乘好落力.頂到入曬盡頭.搖下搖下碌棍.一出一入.好爽.激到走火咁制.翻身反擊.採取主動.掰開佢雙腿.龜頭頂住佢西西口.深深插入.加大幅度.頂到盡頭.再插入盡頭.來回幾個回合. 精液上湧.火山噴發.爽爆.

http://www.miss148.com/girl.php?GID=13694

初級會員

多謝ching 報告

中級會員

GOOD SHARING

中級會員

多謝師兄無私既分享

中級會員

恭喜師兄食到好野

初級會員

QQ
多謝師兄報告!!有無咁撚堅啊??係就老西都要去屌下佢啦
食就食D好噶,死就死D老噶!!

中級會員

QQ
看看還可以
天啊

初級會員

Thx分享.

中級會員

好撚爽 y y 喔

中級會員

值得一試