香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3049|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

今日去叫雞扯唔到旗...

初級會員

我差唔多3,4年未叫過雞 平時都係打飛機多 又無女朋友喎 今日鳩很很咪想去叫雞

囉,加上網上見到條超勁索既酒店女,咪念住去馬囉 本來一早就打去同個老豆預約

左,講好幾點 之後佢同我講邊間酒店咁啦 又話咩到之前早半粒鐘之前打比佢 但哥區

我唔熟 好少去 間酒店我搵左勁耐(搵左差唔多成粒鐘)

去到之後打比佢老豆啦 話搞掂 叫我去邊間邊間房咁,上到去敲左勁耐門都無人應門, 之後又打番比佢老豆啦  

跟住比佢吹九漲左 佢話唔係呢間酒店     話咩我到左之後打比佢哥個電話佢講過係乜乜酒店,而唔係我一早打去預約哥陣講好哥間(我肯定佢無講過哥間乜乜酒店囉..佢自己都膠下膠下咁,都唔知訓撚醒未) 好喇 咁我之後又去搵佢講哥間酒店啦..

搵左差唔多半粒鐘(此時我已經勁攰) 好喇,終於搵到 上埋間房喇 之後又係無人應門
(但今次有人聲)  之後打比佢老豆 今次佢話因為而家"做緊野" 我心念..你無撚野下
未得你叫我上去     咁我話搞掂就打比我啦..正常人我念已經放棄 因為感覺
好似比人玩咁  但我網上面睇到條女D相頭真係好撚掂..完全係我哥杯茶囉 所以我都
想等多陣

好喇 今次佢老豆打來亦真係食得喇   上到去一開門 樣就無D相咁靚 但都非常掂 身材就真係好得,條腿我念有40吋,而且係勁幼哥種腳,條腰係勁幼勁幼,接近有腹肌但係又未到肌肉哥隻,全身都無肥肉,連塊面都係又瘦又尖哥隻,咀細細,鼻又細又尖,眼大大咁5尺6,7度 對波都有33C左右,而且100%堅  咁既身型都有波 算係極品了  

但問題來了 我唔知係攰得制定太耐無叫過雞緊張得制加上我去之前打過一次飛機(念住打完一次飛機之後第2次會耐D先出,可以玩耐D )   我同佢正要戲玉時我竟然扯唔到旗(係唔可以完全硬哂哥隻)  

之後叫佢幫我吹硬佢再搞過啦(我最中意就係人地幫我吹)吹左一陣都唔多掂 我都心知不妙  所以我之後我話可唔以幫我吹出梨,佢話唔得,會吹好耐 唉...咁算

最後叫佢幫我打飛機啦,之後佢除左個套,幫我查左d KY打飛機..但打左好耐我都係半軟狀態,之後佢就開始唔耐煩..又話勀又剩 見到佢咁唔耐煩我開始更加軟...我見到我細佬咁我自己都知佢唔多掂   最後我話我自己打算 但我想射落你對腳度  佢本來想話唔得 但見我咁陰公佢最後都應成左 唉  有靚女除哂3係面前都屌唔到,都要用打飛機解決 我念真係一生不能磨滅既事

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

因為你打咗三四年飛机, 見花謝牙, C-HING

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

1萬

2萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.9Medal No.10medal_cc176medal_dig7ko1

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

一世發話事人

龍兄

78medal_cc1medal25e17e141801-e21medal_dih1g5s1kkkn4338xfootballdinga1a2a3a4a6a12a14a16a17a19a23a24a25GeminlocalAriesadultclubbingIQmu

咁慘..有女都做唔到

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

上大6買偉哥囉,週街都有

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

真係淫間慘事

一世發話事人

龍兄

78medal_cc1medal25e17e141801-e21medal_dih1g5s1kkkn4338xfootballdinga1a2a3a4a6a12a14a16a17a19a23a24a25GeminlocalAriesadultclubbingIQmu

原帖由 hkshrek 於 2009-3-16 10:13 發表
上大6買偉哥囉,週街都有