香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1970|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

yuki

初級會員

旺角砵籣街kfc對面。 走上一樓,有個著便服嘅姐姐企享度,我同佢點頭示意,佢亦報以微笑馬上前來我身邊表示歡迎同帶我入內,原來佢係me媽,咁CASUAL我仲以為係收銀或者清潔添。

好啦呀me媽帶咗我入間K房,比咗包陽光檸檬茶我問我有無指定女,我話無你介紹啦,間房好很暗,著埋哂D紅燈,好似神檯果D燈咁,間房又舊我覺得好鬼恐怖,好采有部電視,我一路睇娛樂直播一路等,不一會,媽咪帶咗個女女入嚟,佢叫yuki,,無示意OK定唔OK,諗住睇定D先,女女入嚟坐我身邊,底胸轟炸,好大波成條渠露哂出嚟仲捱哂埋嚟蹺住我一齊睇娛樂直播,一路睇一路又傾吓計,個場面真係幾有拍拖FEEL,女女又識講廣東話,呢PART我幾BUY架.過了一陣me媽問枱。我說留下。

又一陣,聽都咯咯聲嘅高跟鞋聲步近,門打開,呢個靚女yuki再入房,她是一個樣貌甜身型均稱嘅少女就現身於眼前喇,行出街應該唔少麻甩佬望果隻,佢坐低,繼綞蹺住我,再次挨埋嚟一齊睇娛樂直播,負係好有拍拖FEEL,短裙加低胸,嘩小喇吧睇到我硬哂啦,傾傾吓yuki 仲有意無意掂到我 JJ,仲話,啊你硬咗喎!  心諗,緊係啦你咁索,又諗,媽咪點解今次咁耐都唔入嚟嘅。  過咗陣,媽咪入嚟,條女又係雞咁腳閃返出去(唔知點解要咁呢?係唔係驚我唔岩唔可意思彈女呢?如果係,呢個制度都幾好喎!)  我同me媽講,OK喎呢個,媽咪就話,咁我同你埋單先啦,多謝$390,我比咗$400 佢問返我使唔使找,你咁問唔通我好意思話要找返十蚊比我咩?  佢出去埋單,唔知係唔係因為條女得呢,好Q心急,覺得等咗好耐yuki先返嚟,佢開門帶住笑容話,OK啦行得,我即刻彈起身過去攬住佢出去,走上兩層就係時鐘酒店(心諗,咁方便!) 入去先比房錢,盛惠$100,OK 之後yuki就去拎收銀對面個櫃拎返支沐浴露我地走行入房啦。

入房後各自除衫,真係忍唔住啦,睇住佢除每一件衫我條野一路谷到恒哂,佢除BRA一刻即刻向yuki全身大肆搜掠,小!摸到好硬,真係好睇唔好食。算啦,唔MARK都MARK咗,唯有發倔佢其他可取之處,入去沖涼,yuki好細心,問我水溫OK唔OK,捽鹼液時手勢又溫柔,呢PART真係同大陸D爽拿女好大分別,yuki比較有女友FEEL,不過佢始終係出嚟做,重點都係細佢陣間要服務果D部位為主,但對我嚟講已經係喜出望外!洗好喇,佢跪低咗,拎個花洒射落佢個口度含滿咗水,然後,就開始水中簫,呢PART比較求其,有成支含哂,但係全PART唔夠30秒! 算!

跟住抹身出去上床,我多手將房間嘅燈較到最光,嘻嘻,因為yuki真係好靚佢都抹好身,就上埋床,我攬實佢,佢問我要唔要毒龍鑽,我話要,佢著我爬低做服務,開始用佢條利在我背部好輕咁打圈,跟住就全身咁漫遊,再跟住集中攻擊我 PATPAT兩楷肉,嘩,真係好酸好痕好過癮,比佢發現我係一個好怕痕嘅人,比佢整蠱咗,係咁向我腰兩邊同腹股溝係咁HI,獨龍鑽就只係輕輕享C眼周圍 LAM咗幾吓當係,跟住佢用指夾用R PAT PAT過種方式,係,咁HI暈我全身,真係痕都我典吓典吓。 轉身後,佢開始錫我LIN LIN,又係好輕力果種,用條利掃黎掃去,我出嚟玩咁耐真係第一次享受到咁溫柔嘅服務,佢慢慢將身體向下移,把口亦隨之而移向我JJ,佢無一啖就含落嚟,而係用條利不斷在龜頭打圈咁LAM,LAM咗好Q耐,吊哂引,跟住搾住條JJ慢慢的由頭到尾含入個口到,直至完全吞噬成支JJ,感覺到佢口裡面好溫暖,加上佢條摩打利又不停在打轉,好好FEEL!  間房天花同床邊都有鏡,而因為香港吋金呎土,呢D鏡比起國內爽拿果D係近好多睇得清楚好多,反射返哂yuki同我做服務時嘅姿勢,當時呢一幕真係極度淫亂,同3仔AV果D差唔多;由於yuki係身材瘦,在鏡裡我見到yukli爬享我上面,成身都無一吋膩肉,但個PAT PAT訖高時又有哂個型,呢個時候我就叫yuki胯過嚟同我玩69喇,佢都好合作,佢個西對住我塊面時,佢仍然好勤力咁幫我吹簫,我捽佢個西,佢亦無格手,我LAM佢大脾同個西附近位置,佢都典吓典吓狀甚享受似的。  玩咗陣,佢好似有D頂唔順起身,我話我未夠喉要玩多陣你個蘿油先做,叫佢爬低,我就開始玩佢C眼同繼續捽佢個西喇,佢都好ENJOY咁合埋眼,見佢C眼不停開合就知應該都幾到位同有高潮;過咗陣,我見時間都過咗好多,就話做喇,佢同我帶套,問我佢上面定我上面,我一向唔係好LIKE女上,所以就話你訓低得喇我做主動,佢心暗喜,訓低打開雙腳,我先捽幾吓佢個西然後一野桶入去,直到最入,佢合埋雙眼深而沉咁 呀∼咗一聲,我開始抽插,佢自己抬起自己對腳嚟配合我;過咗陣,將佢對腳放在我膊頭上,開始大樁式一下一下有勁地插落去,從鏡裡面見到佢D腳指全部到哪埋哂,佢應該係好HI;跟住我抽返出嚟,叫佢企起身雙手靠住床頭幅牆曲腳並訖高個屎忽,呢個姿勢我同佢做咗好耐,佢甚至自己UN落嚟想我碌野深入D添,最後我哋就係在呢個姿勢之下完成咗呢Q喇。

抖咗珍,電話響,一齊去沖涼,你捽吓我我捽吓你,真係好似一對情侶咁,著衫,GOODBYE KISS,佢又再撬住我慢慢步落樓梯.我就帶住輕鬆嘅身俱返屋紀喇。

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

.........................

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

原帖由 ballballlover 於 2009-6-24 22:29 發表
槍兄,你知唔知原來你有個舊相好又叫Yuki,以前雯雯過左美妙叫 Yuki!

我真係唔知喎,咁波兄你仲話想上佢果個

1萬

元老

睇睇下,又真係果個囡囡雯雯喎