香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7548|回復: 65
打印 上一主題 下一主題

KT ----- 南洋 亞雪

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

早幾日 話過 上番  南洋 --安琪 , 再 包交俾肥佬知
今日 得閒D ,,...去咗 偷食

上到 3/F,., ...嘩 ~ 全層D囡囡 都有客,
諗起 D1 仲有件 亞雪 未食過 ....... ..所以 按佢個  "LinLin"

一開門  ...... 嘩   做乜 間房  柒國咁亂,  
有個 長直髮, 細細粒, 幾厚肉, 幾大波 嘅 囡囡係度 ..
條囡仲要  剝光豬 得條底底 ........

我問條囡 係唔係 啱啱有客走咗 ....佢話 唔係 ,
佢 休息咗 19幾~~20日 ...俾咗個 替工 做 ...但係 個替工 就 搞到佢間房亂晒
食晒 佢雪櫃D野 .... tart 晒佢D 沖涼 野 走 ......... 我問佢, 點解 休息咁耐,
佢話 ...原來 去咗 做小手術 ...唔算 隆胸, 係 塞小小野 令個 胸 "挺"D, 個型靚D 喎
佢 仲揸俾我睇 ....大力揸都唔怕, 不過 腋窩傷口未 10足好番, ..仲有D 痛
我揸 落去 ....手感OK, (但點都唔及真波)

大家係唔係 發覺, 我講咗咁耐...都未沖涼 ....... 無錯 我地就係咁 兩條 肉虫
坐係床邊 腳印印 鳩fingfing ....條囡好似 人地拍拖 咁 挨住禾 ..係咁 傾
我問 阻唔阻你呀 ....佢話 佢都未開工 .......門 外面 都無 開牌 (咁禾剛才按 linlin..即係發x盲)
亞雪 卒之同禾 去沖涼 ...洗得好 乾淨..(但無學明明 捽C_eye) 又洗 耳仔 ( 我都R頭)
洗完 埋床 ...又挨落嚟 係咁傾 .... 不過 大家都算 啱傾 ...但 我條鳩 就由 硬等到 軟 (罷工)
傾傾吓 ..我直情有D 眼瞓 ... 佢 攬住禾 瞓上床 蓋咗張 冷氣被 ... 兩條肉虫 攬住 就咁 半醒半睡 咗成粒

瞓咗一輪 跟住 兩個 開始 好輕手咁 互摸 .慢咀 .真係 自己都 嚇咗一跳, 點解有D 叫雞以外嘅 feel
再跟住 ......開始 車 ...又係由 輕慢車 開始到 脷叠脷
然後 ..愈磨愈興, 條囡 好似唔記得 自己係雞 ...竟然 喘晒氣 同禾講 佢 like "燒鵝脾"
唔俾 禾自選動作 ...... 做晒 佢 like 嘅 動作
叫禾 一開始 就嚟 ...又交叉腳, 又點又點  (我想講我唔係 '偉仔' 可唔可以 唔玩 '色戒 )
不過 見佢 咁 渴 .... 我緊係 特別 hyper .... (下刪 好很多字) 總之落力 鋤散佢
最後 我同佢 都好 滿足 ....... ..

完事後 ...佢又無 叫禾走 ...沖完涼 , 再 傾咗一陣 ,我諗住 去HKJC ..所以走人
俾錢佢 ...佢話 是旦啦 ..佢都唔係 開工 (不過 雞錢係要俾嘅 你估 diger仔 咩 ) ...
佢又話 ...會再 休息 ...起碼 12月先 諗 復工 ..... 可能 又搵另一個  替工 先喎
叫 禾 上嚟前 先 call佢

佢話係 4川人,30 左右, 長直頭髮, 膚色一般黃,  樣一般唔標青唔醜,  
半真半假 同身材合比例 大波, 毛髮唔夠多, 無肚腩, 細粒(5'1~2)厚肉型

會唔會 番食 ........ 睇 緣份

評分

查看全部評分

1萬

元老

thanks c-hing report ~~~~~~~

高級會員

Medal No.5Medal No.6a27

奇遇

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 poop 於 2009-11-28 01:06 發表
奇遇

brother ...你愈玩得多, 你都愈多野遇 到 ..

1萬

元老

高佬 .... ..次次都係你 第一個 加分 thank you晒

點解 又係 "燒鵝脾"   ..可能 插入角度 同一般 正常位 有D 唔同 ..所以囡囡 like

( 當然 佢like你 就 自然做得 冧D )

評分

查看全部評分

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

回復 1# 的帖子

真係畀你個發西盲講DO碌賊硬冷掘掘LOR, 点死好牙 KT係禾死穴牙, DANEAIR兄

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Dane 於 2009-11-28 01:23 發表

brother ...你愈玩得多, 你都愈多野遇 到 ..

G你叻LA, 老屎忽

1萬

元老

原帖由 肥佬 於 2009-11-28 11:18 發表
真係畀你個發西盲講DO碌賊硬冷掘掘LOR, 点死好牙 KT係禾死穴牙, DANEAIR兄

肥佬  南洋 係 物華街 ...好多人流 , 邊個留意你呀
落 樓 仲可以 買  袋 "Kawasaki" 面包 交差

1萬

元老

原帖由 肥佬 於 2009-11-28 11:21 發表

G你叻LA, 老屎忽   

我個 屎忽 係 處 架

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 Dane 於 2009-11-28 14:34 發表

肥佬  南洋 係 物華街 ...好多人流 , 邊個留意你呀
落 樓 仲可以 買  袋 "Kawasaki" 面包 交差

就係人流多至死快, D親戚見DO禾, 宜禾見唔DO佢/姖0地, 拱就真係含得LUN LOR