香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4633|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

同荃灣B嫂的第一次(嘲吹)(轉貼)

初級會員

睇日本4仔, 成日都有嘲吹畫面. 但自已就一直未試過, 直到昨日去搵荃灣B嫂, 之前好多report話佢唔錯同值得一試, 咁我就走去see see,
B嫂個樣中女算唔錯, 有D姣, 我鍾意, 服務態度ok, 入閘後, 沖緊涼時佢用佢對大波幫我小弟按摩, 仲用條舌頭漫遊我陰莖, 好爽呀.
好在我即時制止, 如果唔係就爆左喇, 上到床. 佢同我小弟再吹, 之後我就用男上女下, 半隻燒鵝, 坐蓮, 狗仔式去插B嫂, 插左大約15分鐘,
我感覺到B嫂妹妹的肌肉抽搐起來, 於是我即刻拔出我的小弟, 用condom 包著中指插進B嫂個西度, 撩左大約10分鐘, B嫂的嘲吹狀態, 就在我的眼前.
當清潔左D嘲吹水後, 用狗仔式就係B嫂的西爆左, 看見B嫂好疲倦個樣, 真有D唔好意思,haha

address: 荃灣 川龍街70-76號貴生樓唐三樓D室

1萬

元老

good story ~~~~~~~~~~

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

初級會員

thank you report

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

我就真係唔信有女會被客攪到潮吹,呢篇野都係

高級會員

Medal No.3Medal No.4Medal No.6medal_cc218a4a14a15QQ3clubbing

原帖由 槍手 於 2009-12-21 16:13 發表

尤其係d咁老經驗嘅 g

高級會員

Medal No.4Medal No.9dinga13a26

初級會員

g7

原帖由 hkshrek 於 2009-12-21 17:15 發表

尤其係d咁老經驗嘅 g

失禁

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 槍手 於 2009-12-21 16:13 發表

字母嫂或者會呢, 姖拱多相好

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

原帖由 肥佬 於 2009-12-22 08:44 發表

字母嫂或者會呢, 姖拱多相好   

被著你都唔會插到慶烚烚,停左再玩其他野.