香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6223|回復: 47
打印 上一主題 下一主題

[報告] 小弟第一個148包交>>SSP 牛奶!!!

中級會員

e13medal_cc4kkk

先向各ching say個hi

呢幾日一直係148爬文, 就覺得係時候要去一去美妙
點知上到大堂, 山哥話桐桐, 小如...etc都做緊, 之後就問我:呢幾個如何, 我就擰哂頭
之後山哥見我揀唔岩,就話不如半個鐘先上黎拉, 咁我就諗 不如去按下牛奶鐘仔,唔岩就返去
首先就按佢鐘仔, 問價...之後我覺得都合我眼緣(有人妻feel, 淫淫地) 入閘!
入到去 佢就飛撲埋黎(讚美小弟幾句)再幫小弟除衫就去沖個靚涼(無乜特別)...
入到房就開始被佢啜全身, 雖然技術有進步空間(不過勝在有heart)
我就話不如等我服待你拉, 再玩埋69...正 之後訓返低繼續幫我吹
上馬佢就話狗仔好嗎 妹妹都幾窄 我就野野插到底 再講下其他野(佢好鐘意笑...)
插左十分鐘就出野...沖完涼就訓係張床傾計 一邊就搞我jj 我就一邊食奶
jj醒左就吹呀吹 女上時候 再到男上, 插左好x耐都唔出野
心諗同條女兩q都好快完事, 咁就算拉, 沖身比家用

可能係第一次包交 字眼上感情可能唔太夠, 不過呢位女女服務真係有85/100 一路有講有笑(有機會返'卓')

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 14:53 發表
Thank you Ching, first report +20 Mark!!

ball兄 你真係快手!!! 快d去試試下

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

第一次一樓一新手報告, 加足20分

睇黎真係唔錯, 仲可以做2Q

中級會員

sorry 唔記得提ching
300係1q(45分鐘) 加100就任做.....
我出唔到第2q, 不過佢話 哀鬼 50得架拉, 等我找錢喔
仲睇住我落樓梯....
141有呢d服務真係好難得

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 15:04 發表
sorry 唔記得提ching
300係1q(45分鐘) 加100就任做.....
我出唔到第2q, 不過佢話 哀鬼 50得架拉, 等我找錢喔
仲睇住我落樓梯....
141有呢d服務真係好難得

加多$100任做, 時間都係不變, 照舊係45分鐘?

你出唔到第2Q, 收番你一半, 只收$50 , 佢又幾均真

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.6Medal No.10kkkdinga4a14a18QQ27ghostgirlbookScorpio

波兄......... 0.5Q 點算.............

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 15:10 發表

Understand

1q $300
1.5q $350
2q $400

K版主玩3q都係$400 (because 加100就任做)

如果有60-70分鐘, $400任做, 咁就真係抵玩, 岩晒後生仔