香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6039|回復: 32
打印 上一主題 下一主題

[報告]美妙-好嫩口, 又有女友FEEL既YUMI

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

本來話要休息一排, 都冇打算食野, 但見肥b哥開post有新囡囡, 咁就放工即刻打比美妙, 問YUMI有冇做緊, 山哥話係度, 幫我hold住, 本來今日約左人食飯, 既然有好野食, 所以就打電話比FD話公司要OT, 要遲少少先到  於是我就用最快速度即上美妙, 6:35就到左, 今次係第一次咁早到達  上到去山哥比間房我, 不過佢話YUMI化緊妝, 要等10分鐘左右, 有正囡囡食, 咁我就緊係話冇問題

過左10分鐘左右, YUMI就入黎, 佢著住粉紅色連身吊帶裙, 金色長曲髮, 方型面, 笑起上黎好似有酒渦, 見到咁靚女  就梗係入閘  攬左陣就除衫去沖涼, 入到去就渣下波先, 波唔太大, 亦都唔算細, 我覺得夠玩, 加埋佢身型好FIT, 腰幼,全身冇咩肥肉, LIN就淺啡色, 整體感覺真係幾正, 之後就好用心幫我沖涼, 以為佢第一日返工, 所以會生手D, 點知佢有前後BM, PATPAT磨細佬, 而且都幾熟手, 傾計期間, 原來佢係深圳做過一排桑拿, 唔怪得沖涼個PART幾好

出到去, 我就訓係度由佢發揮, 佢一開始就就奶LIN, 再黎個BM, 用對波波磨我, 由心口, 慢慢磨到去細佬, 之後坐係我大腿前, 再用手輕輕力係我大腿及近前列線附近位置輕掃幾下, 個種感覺真係痕痕地, 麻麻地, 痺痺地, 細佬都比佢整到硬晒, 之後再用舌尖好溫柔咁係袋底附近慢慢奶, 佢好似吊我癮咁, 偏偏唔吹蕭住, 慢慢再由肚奶番上LIN, 之後先再吹, 呢個時候我都FEEL差唔多比佢整爆, 所以吹左陣就叫佢訓係度比我玩, 免得咁快出左1Q, 一開始我就奶佢耳珠, 再到頸, 之後渣波, 奶LIN, LIN就大小適中, 都幾好含, 隻手就慢慢向下移, 一摸下面都FEEL到有水, 不過唔多, 佢隻鮑都幾靚, 係隻嫩鮑, 唔錯, 我就再慢慢溫柔摔隻嫩鮑, 開始愈摔愈多水, 就點少少水, 開始挑逗粒豆豆, 水就出得更多, 玩到佢抽搐左幾下, FEEL到佢好HIGH, 佢係怕醜含蓄型, 好似忍住唔叫個種, 成個表情畫面真係幾正!  之後就帶套上馬, 一插入去就FEEL到幾緊, 好似包圍住你一樣, 真係幾爽, 所以好快就出左1Q , 之後就去沖身

出到去, 大家就傾下計, 傾左一陣, 我就主動叫佢再開波, 一開始佢都好似第1Q咁服侍我, 亦都好快比佢整到硬左, 又係FEEL到差D比佢整爆, 我就叫佢訓係度比我玩, 我就好似之前咁慢慢撻著佢, 下面由少少水, 慢慢摔鮑, 摔到愈黎愈多水先開波, 佢下面幾緊, 所以做起上黎真係幾好FEEL, 好快亦都出左第2Q, 今次就冇即時抽番出黎, 慢慢享受埋餘韻先去沖涼

總結: YUMI真係正!  後生樣靚, 笑起上黎有酒渦, 身型好FIT, 腰幼, 冇咩肥肉, 波唔算大, 亦都唔算細, 夠玩, 襯番佢身型, 皮膚幾滑, 下面幾緊, 因佢之前係深圳做過桑拿, 所以都有服務, 不過可能岩岩做指壓, 未知指壓有咩服務(我都有同佢提過下), 所以CHING有咩服務要求, 可以主動提出, 咁就大家開心 我覺得最勁係佢挑逗既前戲幾強, 好易就比佢整爆(可能我自己忍耐力唔夠), 所以如果好易出既CHING要留意, 可以叫佢就住, 如果唔係好易走火 同埋佢最多做2Q, 想做3Q既CHING就未必岩, 記住各CHING要錫住佢黎玩, 幫CHING問過, 佢係冇咀同車牌, 我覺得今次雖然冇咀同車牌, 不過我都覺得好有女友FEEL, 怕怕醜醜咁, 整體感覺好正  因為我係佢第一個客, 真係幾嫩, 夠晒新鮮, 真係不枉我為左要食佢, 破例唔休息, 要再出動 呢期必食推介, 值得一試

評分

查看全部評分

中級會員

car

真係kelvin 先開報告, bingo

同baby 比邊個好d 啊, kelvin 兄

初級會員

nice report

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
K版主真係畀波版睇死,姣婆守唔倒寡

為淫民服務

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 hoho2010 於 2010-8-12 23:55 發表
真係kelvin 先開報告, bingo

同baby 比邊個好d 啊, kelvin 兄

咁都比你估中

佢既整體感覺同baby差唔多, 不過baby會好少少, 波亦都係baby大少少, 不過yumi值得一試

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-8-13 00:05 發表
K版主真係畀波版睇死,姣婆守唔倒寡

為淫民服務

真係比ball兄估中左  不過yumi真係幾正既

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-8-13 00:19 發表

第一個客wor!

因為係第一個客, 真係夠新鮮  所以真係忍唔住  都係要去試佢

1萬

元老

肥b哥今日都有推介金來閣yy, 話佢岩岩今日番左黎開工, 係食完可可臨走時 見過yy, 印象中樣都幾好, 到想去食佢時, 佢就冇做, 而家再番黎開工, 各ching都可以試下   我下個星期就食yy先