香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6203|回復: 40
打印 上一主題 下一主題

[報告]調情高手金來閣--YY

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

臨放工book定YY6:30,點知YY無野做緊,即刻飛去會佳人。上都去等左一陣房,見到雪兒入閘,
佢依然係懵懵地既樣,下次一定要再搵佢。

入到房等左1分鐘YY就入黎,先講樣,中中地,順眼,一頭長髮眼仔look look咁。YY一開口講野,
yee.....陀地?廣東話好正喎,聽吾出有鄉音。原來佢話來了很多年而且好努力學講廣東話。YY
講野慢條斯理,吾係balibala果種。大家先卸甲,YY除去高根鞋原來個子不高,ball路適中,大
brown lin lin,有腩但不算肥,不過條腿比例幾好,稱得係美腿,傾多幾句就去bath。

Bath從後BM,手玩細佬,我亦摸下佢妹妹,但係咁反手不夠徹底,決定一陣再卒佢。YY都幾姣,
會用好多動作去挑逗你。YY再mou底,用個口含住我D9毛輕輕咁拉,又幾盞鬼。再kiss袋袋,佢
又會用d指甲輕輕咁4圍R你,又瀨棍邊又瀨頭,又kiss下lin lin再kiss 埋pat pat個衰妹係都
吾幫我含,好我忍妳。YY繼續好溫柔咁kiss下,終於都慢慢含落黎,真係含得好慢,而且好深,
比佢含左幾下心中喑叫"Bingo!!"YY一定係高手。YY每一下既動作,另細佬會咁受到被吸啜住,
而慢慢咁含亦都可以另快感延續,呢D就係我想要既feeling。(OT:可能有D ching鍾意好快速咁
被含,但係我覺得慢慢含可以另細佬更舒暢,另你更想入洞,另細佬更硬)真係不得了。YY再配
合熱水吹奏,佢會刻意張熱水較熱D先含,溫暖感覺直達大腦,我不禁同YY講:"妳好勁喎"

享受完之後上床先做後面,同樣地佢都係會慢慢來,先kiss我背,有時輕輕的有時會用力,kiss
頸耳仔,係鑽耳仔....仲會係你耳邊輕輕咁呻吟,有時又會發出點點的kiss聲,我的雞皮又來了。
你地吾好以為淨係咁簡單,係呢個過程時YY會用盡佢身體黎磨擦你,又會周圍R下你,呢D咪男人
既死穴囉......鑽鑽時先用濕紙巾清潔,呢part就無乜特別。跟住我再好似條魚咁比佢反轉再煎
埋另一面。又係果D慢功,攪到你心癢癢,好鬼死like。總之係由頭至腳眼全身比佢kiss晒。YY
再含下我D毛,至又R下袋,kiss下spring ball,遲遲都吾含落黎,好....我又忍佢。我帶點挑逗
咁同佢講:"妳仲有乜絕招未出呀?"佢笑笑口話無之後先肯含落黎。又係慢慢咁含,仲要係沫頂果隻,
仲不突子喎,沫左頂仲要hold住幾秒.....我頂.....舒服到呢......試諗下,深喉已經正,仲要hold
住係喉嚨入面,我以為得AV先有。我見YY咁好功夫,我要求佢再深入D,呢招YY真係到家,我又衰衰
咁輕輕用手按實佢個頭,其實無乜用力,不過視覺上加心理上我係得到大滿足。YY不荒不忙幫我慢慢
含,每一下都有腰心要肺既感覺,真係爽都無朋友。突然間YY提套想做,我話咁快?佢話驚夠鐘。YY
緊係以為我要做兩Q,我話拍門先啦。YY再努力咁含,野野深喉仲有時左右咁轉下,跟住又有花式玩
(我都話個衰妹有絕招架啦)佢一路含一路轉過我左手邊,我又打下佢pat pat,突然間整招螞蟻上樹
比我袋袋嘆下(ching 有機會一定要試)原來好鬼頂癮架喎,又係慢慢黎,真係淋到爆呀。再玩下69,
輕輕卒下佢妹妹。YY好似有意咁吾想我指插,因為佢妹妹貼實我心口,另我無從入手.....

我嘆左咁耐都係要為YY做翻d野啦,調位,先KISS佢LIN,size good 好啜,又係例牌fing下ball啦,
feel到YY幾like我就略為大力小小楂佢。再一路kiss落去,kiss都落大比,YY反應相當大,順勢kiss
埋佢膝頭,來來回回,hoho......"原來每個女人都會有個弱點"佢大比內則係好敏感架,哈哈。我緊
係吾放過佢,強攻。我刻意5卒佢妹妹,再kiss翻上佢條腰,中晒,又係weak point....睇佢典典下
真係乜仇都報晒,哈哈!!好,都係時候啦,卒下妹妹先,吾駛講都知濕啦,一露卒再kiss佢大腿,YY
避無可避,大成功啦我。順勢指插,YY竟然出收陰肌夾我隻手指,腰間不停搖擺,我比佢夾住郁吾到
但係其實我手指已經發功,係佢妹妹入面向上new,希望搵到佢G點位置,呢招果然有用,佢已經無力
再夾我啦,我再插入D,動作學翻佢慢火煎魚,一下一下慢慢來,佢就好似開水候咁,連佢D毛都濕鬼
晒(順帶一提,YY係幾多毛同孿的,D毛生到好上,佢話著底腰1定要剃,Dane兄收都無..kaka)YY叫到
鬼殺咁嘈,我決定吾比佢出聲,又擺細佬入佢口(topfun原來都好鬼賤)含到聽到拍門聲,YY :"ng..ng..
知....道....."乜含住都可以講到野架喎...keke

時間差不多,上套,男上,我係吾入住呀....haha....係YY妹妹磨下先,入小小先,okok...再入多小
小囉...活塞下先....再一野入晒去....呵呵....真係舒服晒,我衝左30下已經想來料,急剎,點知YY
自己係度磨....我頂....為左分散佢注意力,我又比佢含,不過今次係手指....比佢磨磨下吾得了,拔
出轉pose....半比式,入左去郁幾下我已經feel到頂吾順,我吾郁淨係猜佢ball ball,典知YY自己黎,
磨呀磨呀磨呀....夾呀夾呀夾呀.....終於頂吾順,我反客為主一輪猛衝後派貨,YY真係用都我盡,出
充完佢繼續磨繼續夾,真係識嘆。臨去bath前YY問我:"我係咪好姣呀?!"我話:"姣咪好囉!!"

後記:YY第一part同我bath緊既時候我已經諗到報告既主題係"調情高手"YY妳係得既。

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
謝謝topfun師兄嘆慢板報告。

小弟平日刀係1Q貨仔,唱慢板真好,上次試祖兒派完彩剩番3個字DUP骨真晒

你冇乜同YY打茄輪,莫非佢冇車牌,定係把口有煙味

如果有得車就PERFECT.

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 02:30 發表
好姣呀

波版主,你D錦霧散晒吧,係時候出精喇

中級會員

e13medal_cc4kkk

原來小弟先係頭香 4:30左右我就到左 hehehe

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

QQ
原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 03:06 發表

jj兄,你好似都食過幾個囡囡,但點解得一個祖兒報告,唔好咁偷懶呀!

就係食完祖兒之後近排黑仔   ,做住CD-R先,過左舊曆七月先算

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

TOPFUN兄, 你個報告真係精彩

肥B哥都有推介YY比我, 話係好野黎, 應該下個星期試下佢先

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 大學研究生 於 2010-8-14 02:57 發表
原來小弟先係頭香 4:30左右我就到左 hehehe

大學生兄, 你就爽啦, 食頭香

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-8-14 02:30 發表
好姣呀

BALL兄, YY夠姣, 亦都岩你喎