香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3911|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[太子] [首個報告] 太子新囡囡Eva

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

Eva以為係幾個月前的新囡囡,後來聽糖妹講,原來係只反了幾日的新囡囡,只是在流程會生手些,得知新囡囡,當然要找囡囡相聚吓,約好時間可與囡囡相聚,準時到達,與糖妺打個招呼,己有房可入房等囡囡。形容吓囡囡,身高5尺3寸到,短頭髮到肩膀,瓜子口臉,廋身型,身材32b竹筍型,細乳暈,下面毛毛比較濃密,年紀28到。
說回正題,在房等侯,囡囡好快搞門進來,自我界紹,傾了幾句計,就開始各自除衫,一起行入浴室,囡囡開水調較水温,落皂液先清洗正面,上下搽滿皂液,再攬過來做過正面人體按摩,由於囡囡下面毛毛比較濃密,所以摩擦起來感覺比較強烈,好快己進入狀態,跟著再轉身清洗背後,片刻再開水清洗,轉回正面誇下進行水蕭,第一吓就輕吻棍頭,一會再含暖水吹奏,數分鐘再開水清理回到床上,囡囡先在上面用咀吻遍全身,最後到棍頭棍身,先來吸啜棍頭一陣,再往下慢慢一淡一淡吸啜棍身,幾舒服,跟著囡囡再放入口吸啜,突然來個獅子搖頭,吾叫吾停十多分鐘,竟然識用呢招,跟著再拿套幫我帶上,囡囡先在上面活動,我就雙手玩竹筍波波,好一會再轉回男上,面對面考不到車牌,唯有錫吓臉仔,囡囡好享受錫她的耳仔,一路推進囡囡好快己有呻吟聲,好一會轉身從後進行狗仔式,一路推進一路從後揸囡囡的竹筍波波,好一會再轉回正面繼續推進,一路推進一路錫囡囡耳珠,囡囡不斷呻吟,下面都濕潤,在濕透下加快推進,數分鐘有想爆的感覺,再全速推進,終於爆發一吓電話聲響起,就起身囡囡就拿紙幫我清理,跟著再入浴室清洗,出來穿回衣服道別。

評分

查看全部評分

用青春賺的錢難賺回青春.用幸福換來的錢難換回幸福.用愛情索取的錢,難索回愛情.即使用一生得到全世界的錢,全世界的錢買不回你的一生.

初級會員

http://www.hk148forum.com/bbs/fo ... typeid%26typeid%3D5      一年後差6歲?我原本都覺得係正派報告,睇完呢篇後,我肯定你係打手,根本係同一個人
回復 支持 反對

初級會員

先莫論係咪打手...

兩篇寫嘅囡囡完全唔同,點同一個人呀師兄...定係小弟近視深到EVA同ANGEL呢兩個英文名都睇錯...?
回復 支持 反對

初級會員

blank51769 發表於 2019-12-1 00:16
先莫論係咪打手...

兩篇寫嘅囡囡完全唔同,點同一個人呀師兄...定係小弟近視深到EVA同ANGEL呢兩個英文名都 ...

EVA同ANGEL兩個名當然唔同啦,但EVA同ANGEL只係同一個女仔囉,我自己中左招我先知.你已經即場唔要呢條女,而睇場都承認呢件事,條女根本個樣個LOOK乜都冇變,如果一年後再做,唔會唔知啊?
回復 支持 反對

初級會員

tempo2019 發表於 2019-12-1 10:18
EVA同ANGEL兩個名當然唔同啦,但EVA同ANGEL只係同一個女仔囉,我自己中左招我先知.你已經即場唔要呢條女,而 ...

原來係咁,咁樓主就真係唔好呃人...師兄好波
回復 支持 反對

初級會員

blank51769 發表於 2019-12-1 11:42
原來係咁,咁樓主就真係唔好呃人...師兄好波

所以我真係照事實講,太子呢間場試過3天內換同一條新女兩次名,不過現在條女改幾多次名都冇用,因為呢條女乜都冇,樣,身材,服務乜都冇
回復 支持 反對

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

tempo2019 發表於 2019-11-30 21:30
http://www.hk148forum.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=418008&extra=page%3D4%26filter%3Dtypeid%2 ...

師兄
有些囡囡3O多至4O歲,生得後生或靠化,有時八掛問她都吾會講真實你知,若然問囡囡幾多歲,肯定會答你26至27歲。
用青春賺的錢難賺回青春.用幸福換來的錢難換回幸福.用愛情索取的錢,難索回愛情.即使用一生得到全世界的錢,全世界的錢買不回你的一生.
回復 支持 反對

1萬

版主

tempo2019 發表於 2019-12-1 12:13
所以我真係照事實講,太子呢間場試過3天內換同一條新女兩次名,不過現在條女改幾多次名都冇用,因為呢條女乜 ...

師兄
所以我都無話囡囡好服務及有樣,但都吾算差。
回復 支持 反對

初級會員

四眼仔 發表於 2019-12-3 10:44
師兄
所以我都無話囡囡好服務及有樣,但都吾算差。

咁佢係舊女你又真係唔知?你好似無回答我條問題,人地講新女,你一年前出過報告,你唔係無發覺啊?我兩年前攪過都一嘢認得出
回復 支持 反對

1萬

版主

tempo2019 發表於 2019-12-3 15:20
咁佢係舊女你又真係唔知?你好似無回答我條問題,人地講新女,你一年前出過報告,你唔係無發覺啊?我兩年 ...

師兄
我只係揾過囡囡1次,除非特別標青或有其他特別,否則真係認吾到,個人喜歡後生廋的新囡囡,就算生手及無乜身材都無所謂,吾會咁考究,所以見到係新囡囡,咪找她,出來找囡囡最緊要開心,合心水咪揾,吾岩咪另一個,各人有各人口味,我無師兄咁好記憶力。
回復 支持 反對