香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 9967|回復: 98
打印 上一主題 下一主題

[報告]美妙-第一次4Q大戰姣淫高妹-菲菲

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

見前幾日食左粒大力仔, 都係時候試下佢既功力  再加埋咁多CHING既報告, 真係引到我去食野 由於前排去金莎同金來閣多, 而且好耐都冇去過美妙, 於是就去美妙先, 裝修完第一次上去, 上到去見到山哥, 就同佢研究下囡囡, 由於前幾日食左幾件O靚妹型囡囡, 今次想食玩得夠放同淫既人妻, 於是問佢有咩推介, 佢就推介菲菲比我, 話幾好, 於是就入房等,  臨入房前見到桐桐又岩岩入閘

入到房等左陣, 菲菲就入黎, 第一眼望落樣OK, 身型好高, 高過我半個頭, 我估應該有170CM, 身型都唔錯, 又一對幼長腿 , 於是就入閘,  入到房就攬左陣, 就黎個大車做見面禮   一路車隻手就一路摸索, 玩左一陣, 大家就解甲, 對波就一般細, 不過我覺得都夠玩, 佢身型屬高挑纖瘦型, 所以都襯番佢身型, 入到沖涼房就黎個前後BM, 仲用對波磨細佬, 之後黎個PATPAT磨細佬, 先再水中蕭, 佢蕭功都唔錯, 之後就出番去

出到去由於細佬已硬如鐵  所以就開波叫佢訓係度比我玩, 一開始就用手鑽佢耳仔, 再黎個大車, 車左好耐佢都唔想放口, 之後就鍚頸, 再一路鍚佢LIN, 一路渣波, 玩到佢好HIGH, 仲渣住我隻手大力渣波, 佢就開始大聲呻吟, 見佢個樣真係好姣, 好淫, 正! 之後就慢慢轉攻下面, 一摸落去就FEEL到有水出, 再溫柔摔鮑, 水就愈出愈多, 再點水玩豆豆, 呢個時候玩到佢下身不停郁動去配合我, 而玩到佢抽搐左幾下, 佢就引唔住主動要大車, 又車左陣先帶套上馬, 男上一入都有FEEL, 人妻黎講都算緊, 之後抽插左一陣就出左1Q, 出左後佢仲攬住我唔比我抽番出黎, FEEL到佢下面有收音機 , 感覺幾爽, 過左陣先去沖涼, 沖涼時細佬都未軟過, 仲係半硬狀態, 沖涼時就傾下遇過最勁既CHING做到幾多Q, 佢話遇過最勁既5Q, 仲要QQ入洞

出到去見細佬仲半硬狀態, 就唔休息黎個第2Q, 佢就鍚LIN, 奶袋底, 再慢慢吹蕭, 佢蕭功都唔錯, 而且有眼神交流, 佢吹蕭時個樣同眼神又係好姣好淫  再加埋一路吹一路R袋底刺激細佬, 勁快細佬又硬如鐵, 就叫佢女上開波, 玩左一陣, 就轉番男上(都係呢個姿勢岩我, 菲菲都覺得呢個姿勢大家係最舒服) , 我地就一路大車, 一路抽插, 之後就出埋第2Q, 又係出完享受埋收音機, 去沖涼時細佬先開始稍軟, 今次就傾下如果做3Q你頂唔頂得順, 佢話都OK, 不過有時要睇對手, 遇到個好對手好似我咁, 就當然冇問題  

沖完出到去, 菲菲就話服侍我, 同我做後面, 菲菲就話不如帶套包住細佬, 好過用廁紙, 因之後廁紙會痴住細佬, 較難整甩, 呢個方法又幾好, 一開始就鍚我背脊, 再慢慢錫到落腳瓜, 之後就黎個毒龍鑽, 奶左隻眼一陣, 就搵粒冰放落隻眼, 再慢慢鑽, D冰開始融, 佢就奶到雪雪聲, 功夫唔錯, 用冰感覺幾爽  之後輪到前面, 都係之前咁服侍我, 好快我細佬又比佢吹到硬晒, 我就叫佢訓係度, 一樣玩到佢不停大聲呻吟, 佢頂唔順主動要求做, 咁我就順佢要求, 再男上一路車一路抽插, 又出埋第3Q, 事後又同樣享受收音機先去沖涼, 沖涼時問佢, 你床上反應咁好, 咁投入, 係咪個個CHING都係咁? 佢話初時岩岩做就唔太習慣, 未識投入, 但做耐左, 就開始學識全程投入, 而家就差唔多個個都做到咁肉緊投入  

原本我今次做3Q就算, 冇打算做4Q, 但出到黎見仲有時間, 菲菲就撩我不如試下第4Q  咁我又見有時間, 即管去試下, 於是菲菲就開始吹蕭, 今次細佬就好明顯軟左, FEEL到較難再起頭, 吹左陣都未見有起色  呢個時候KEEPER就拍門, 咁我計過時間仲有10分鐘, 應該仲有時間, 菲菲都冇被拍門影響, 依然繼續蕭不離口咁不停吹蕭, 再加埋不停R袋既刺激, 細佬就開始起頭, 不過今次硬度一般, 於是就帶套, 細佬磨左陣妹妹就入洞, FEEL到細佬愈插愈硬, 最後都出埋第4Q  細佬抽番出黎時, 仲見到細佬硬如鐵, 之後就拿拿臨去沖涼, 事後我同佢講”今次真係辛苦晒你啦, 同我完成左第1次既4Q任務 ” 佢話” 唔緊要, 最緊要你地開心, 只要你地開心, 我都會儘量滿足你地要求”  菲菲真係敬業樂業, 真係值得一讚!

總結: 菲菲真係幾正  樣都OK, 好有人妻FEEL, 不過一到床上撻著左, 個樣就好姣好淫 感覺上靚左, 身型好高, 高過我半個頭, 我估應該有170CM, 身型都唔錯, 又一對幼長腿, 對波就一般細, 不過我覺得都夠玩, 佢身型屬高挑纖瘦型, 所以都襯番佢身型, 蕭功唔錯, 有服務, 最重要係有大車牌, 真係車唔停  岩晒鐘意不停大車既CHING, 感覺上菲菲都係易撻著既囡囡, 再加埋佢床上表現真係一流, FEEL到完全投入晒, 佢係玩得好放, 好淫, 好肉緊個隻, 一撻著就成個痴女咁, 捉住你狂車唔放, 所以真係幾正! (打緊報告諗番起細佬又有少少硬 )

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-10-22 22:45 發表
見前幾日食左粒大力仔, 都係時候試下佢既功力  再加埋咁多CHING既報告, 真係引到我去食野 由於前排去金莎同金來閣多, 而且好耐都冇去過美妙, 於是就去美妙先, 裝修完第一次上去, 上到去見到山哥, 就同佢研究下 ...

嘩,K版主4Q好很勁,呢個係菲菲第二次報告,之前HOHO2010兄出報告果陣已經有D心郁郁,呢次你個長細報告話佢夠高同我一樣高,好撚淫又大車牌,唔知中女定係30倒呢

(可否在標題加番美妙??)

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2010-10-22 23:12 發表

嘩,K版主4Q好很勁,呢個係菲菲第二次報告,之前HOHO2010兄出報告果陣已經有D心郁郁,呢次你個長細報告話佢夠高同我一樣高,好撚淫又大車牌,唔知中女定係30倒呢

(可否在標題加番美妙??)

我都唔記得左, THX~JJCC兄提醒

感覺我估應該係30頭左右, 又唔算太中女,(我到而家都唔太識睇囡囡年齡, 所以不能作準, 只可以參考下) 我覺得菲菲真係完全岩晒你口味, 玩得夠淫加上不停大車牌

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-10-22 23:17 發表

我都唔記得左, THX~JJCC兄提醒

感覺我估應該係30頭左右, 又唔算太中女, 我覺得菲菲真係完全岩晒你口味, 玩得夠淫加上不停大車牌

真係啱晒我呀 ,咁正嘅女,我一定1Q過,插喺隻鮑度狂插又狂車 ,屌到夠鐘先爆漿

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-10-22 23:23 發表

真係啱晒我呀 ,咁正嘅女,我一定1Q過,插喺隻鮑度狂插又狂車 ,屌到夠鐘先爆漿

我估你應該可以出到2Q , 插喺隻鮑度狂插又狂車, 再加埋事後收音機  真係諗起都又有少少硬

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-10-22 23:28 發表

我估你應該可以出到2Q , 插喺隻鮑度狂插又狂車, 再加埋事後收音機  真係諗起都又有少少硬

我驚插咗入去唔捨得抆番出嚟,至多一個套兩Q

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

中級會員

car

Kelvin 兄果然厲害, 其實我o個次都可以3q, 不過我覺得玩3q都幾傷身下, 個人第二日會好累, 除非個mood 好好,等我搵日狀態好就試下搵小如試下4q先, 大戰淫娃最過癮, 不過菲菲都幾淫幾玩得, 果次我涼都未沖就先黎一劑, 諗起都想食野