香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2046|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

金來閣- 雪碧 & 安琪

初級會員

好耐無出過野La.... 呢排賭波賭到瘋狂 大上大落
結果臨崖勒馬,一個禮拜差緊人地2皮野,下個禮拜就揸緊成皮野

先前上左次一樓一,見返我女神,我同佢熟到唔會計住時間,計較比幾多$,
甚至佢問我唔帶套做好唔好? 當然一切依舊安全至上!

可能見返女神,口味獨特左,上左好幾次指壓,唔係太HAPPY
幾次都吹爆我就話走,完全無FEEL無心情!
加上唔知係咪有意玩野,我話要後生D,次次好成熟既我..
真係好失望,一次以為多師兄JA所以係咁,但兩次都係咁..
最離譜既係講對客經歷無所謂,唔好停哂手囉!!下下叫就唔好意思
唔好意思~我諗係時候轉一轉場了..

中級會員

彩絲短裙長腿

a30

師兄唔好灰心, 祝你下次食到好野

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

小雲 MIX 小吉

雪碧我都試過一次~
佢都幾多野講嫁 見我報告都懶出 係我唔識寫囉~

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 奧利哥 於 2010-12-2 01:28 發表
好耐無出過野La.... 呢排賭波賭到瘋狂 大上大落
結果臨崖勒馬,一個禮拜差緊人地2皮野,下個禮拜就揸緊成皮野

先前上左次一樓一,見返我女神,我同佢熟到唔會計住時間,計較比幾多$,
甚至佢問我唔帶套做好唔好 ...

奧利哥兄:
首先恭喜你再遇女神,講真我係好羨慕你,因為我到依家都仲未知道/遇上自己個女神,有人話初戀/暗戀嘅對象係女神,呢兩類嘅囡囡都遇過,不過可能年紀大咗,覺得不外如是,到而家,玩得好夾好激嘅就有好幾個,不過就稱唔上女神,只可以最近性伴而矣

另外,你標題所寫的囡囡,我食過安琪,吸手波上海妹,都幾勤力吓,而雪碧就只得dennis兄食過,
據聞兩個女仔都係窄鮑之人。
上咁耐指壓,暫時未遇過:囡囡吹爆就走,還要不只一次

初級會員

小雲 MIX 小吉

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-2 03:07 發表

奧利哥兄:
首先恭喜你再遇女神,講真我係好羨慕你,因為我到依家都仲未知道/遇上自己個女神,有人話初戀/暗戀嘅對象係女神,呢兩類嘅囡囡都遇過,不過可能年紀大咗,覺得不外如是,到而家, ...

雖然兩個都係窄!
如果10分滿分安琪我會比7分 / 雪碧就值5分

安琪就屬於服務型 服務的確唔錯
年齡大唔大真係各花入各眼 至少安琪好就得人
例如我唔鐘意玩毒龍 安琪唔會勉強你

反觀雪碧就岩岩相反
你越唔鐘意就越想同你試
好聽小小咪服務好囉!
難聽既係雪碧連尊重都未識 =.="

再加上雪碧口水多過茶咁
唔嫌貴既約佢出去過夜(如果雪碧冇問題既話)都OK既
至少成晚留留長可以比佢發表偉論!

寫到呢道 就算我有冇長期搵小雲都好
翻食安琪我都會考慮 雪碧就真係貪新鮮試下好啦

那當然對於長期翻食既我就緊係只會小雲啦∼

評分

查看全部評分

初級會員

小雲 MIX 小吉

原帖由 ballballlover 於 2010-12-2 02:06 發表

照直寫咪得。我手寫我心嘛!

如果真係要我寫
相信會係我支持左金來閣四個半月咁耐最唔滿意既經歷!

始終囡囡都要搵食 我都唔想去到咁盡∼

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 Dennis 於 2010-12-2 07:19 發表

雖然兩個都係窄!
如果10分滿分安琪我會比7分 / 雪碧就值5分

安琪就屬於服務型 服務的確唔錯
年齡大唔大真係各花入各眼 至少安琪好就得人
例如我唔鐘意玩毒龍 安琪唔會勉強你

反觀雪碧就岩岩相反
你越 ...

釘哥:
多謝你寶貴資訊呀!!
安琪我覺得幾好嫁,除細CUP 同冇得車同咀之外,其餘真係無可挑剔,至正係隻鮑幾新淨吓
雪碧就未飲過,不過睇完你咁寫會過一輪再考慮佢喇..

2萬

元老

QQ
原帖由 Dennis 於 2010-12-2 07:26 發表

如果真係要我寫
相信會係我支持左金來閣四個半月咁耐最唔滿意既經歷!

始終囡囡都要搵食 我都唔想去到咁盡∼

期望你寫出不快經歷讓我們好抱不平啊!!
你的心情,我都好有共鳴

送個小寶寶畀你啦,小吉係小雲個弟弟,小寶寶先至係名副其實小雲嘅男朋友呀