香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4910|回復: 46
打印 上一主題 下一主題

[報告] 京華22號

中級會員

102g3a24Gemin

昨日諗住去ssp124食泰菜,點知去到全部囡都反晒牌,食囡最Q憎就係好似睇街症咁排隊等,即閃去返太子,上去京華。
早排食咗#33,都ok架,廿到尾,樣唔差,吸手波,有車牌,又鐘意講笑,服務做到足。
昨日就食咗#22,都係吸手波,個樣都唔錯,唔肥但有肉,好好攬,冲涼好細心,有水蕭同BM,又用妹妹同patpat磨jj,搞到我硬晒,天氣凍就唔想玩咁耐水,上床再玩,先由我同佢熱身,啜佢對lin,用手玩豆豆,搞到佢出晒水,乃幾吓豆豆,即時大聲呻吟,佢就用手指掃我個袋劣吓支jj,佢話俾我搞到好舒服,到佢搞我,問我做唔做後面,我就叫佢吹簫,一嚟就啜我條頸,好在唔用力,否則有隻curry chicken就big pan,跟住啜linlin,再錫袋,今次到我叫床,到吹簫就正,飲啖冰藍先吹,哇!凍到入骨,不過好正,吹咗一陣再玩吓深喉,#22嘅吹功都唔錯,就做正場,佢先瞓係我上面錫一陣先上套開波,佢話我好大碌,我就直係唔覺自己大 一插入去就呻吟話好舒服,先女上,un咗一陣,gapgap都幾窄,幾好插,un到佢冇力就輪到我嚟,將佢對脚放係膊頭,插到佢大聲叫床,好多水,插咗幾分鐘再放返佢對脚落嚟,再有快有慢咁插佢,佢話我插得佢好high,再插多幾分鐘就ko,我爆嗰時佢嗌到好大聲,除套嗰時話同我一齊到喎,跟住瞓低攬住吹吓水,佢話嚟多一劑好唔好,我叫佢幫我整硬條jj先啦,佢用手掃袋同劣我,但時間唔夠回唔到氣,70分鐘就一定两Q,奈何 ,到keeper拍門就冲凉。
#22算唔錯,好有少婦味,不過冇車牌只可以咀吓,唔俾用指插,不過我都係佢high嘅時候指插咗幾吓,冇詐型,京華啲囡都算ok,服務幾好,價錢啱哂我
ps.#22同ad相應該唔係同一個人,髮型同對波都唔一樣,可能新女舊相。

評分

查看全部評分

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
thank you long JJ your sharing
可惜時間太短
囡囡方面好像唔錯wor,如果有車仲正

中級會員

原帖由 jayshing 於 2010-12-18 22:18 發表
thank you long JJ your sharing
可惜時間太短
囡囡方面好像唔錯wor,如果有車仲正
咁你計吓45mins收$330咋,一樓一都收$300+得30mins或多少少,服務冇指壓咁多。京華都叫做平架喇,車牌唔條個個囡囡都肯,可遇不可求,初初#22連咀都唔係好想,見我想咀佢都避開,後來熱咗身先肯咀咋。

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 19:41 發表
昨日諗住去ssp124食泰菜,點知去到全部囡都反晒牌,食囡最Q憎就係好似睇街症咁排隊等,即閃去返太子,上去京華。
早排食咗#33,都ok架,廿到尾,樣唔差,吸手波,有車牌,又鐘意講笑,服務做到足。
昨日就食 ...

LongJJ兄:

多謝你個報告,睇落#22都幾好砌,多水又大反應,值得一試

中囡識享受性愛,感覺確一流

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:00 發表
咁你計吓45mins收$330咋,一樓一都收$300+得30mins或多少少,服務冇指壓咁多。京華都叫做平架喇,車牌唔條個個囡囡都肯,可遇不可求,初初#22連咀都唔係好想,見我想咀佢都避開,後來熱咗身先肯咀咋。

冇得車仆野真係唔夠索 ,分分鐘加入埋零Q部隊

中級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 23:12 發表

LongJJ兄:

多謝你個報告,睇落#22都幾好砌,多水又大反應,值得一試

中囡識享受性愛,感覺確一流
太後生嘅女,睇就好睇,砌就把Q,一啲都唔投入工作,食過幾個嫩口嘢,除咗啲泰泰,啲後生同胞真係麻麻,食女都係揾廿到尾或者三十出頭嗰啲最好玩。

中級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 23:15 發表

冇得車仆野真係唔夠索 ,分分鐘加入埋零Q部隊

有得車就更加好玩啦。

2萬

元老

QQ
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:20 發表

有得車就更加好玩啦。

到你更加好玩嘅時候,就分分鐘加鐘玩孖Q,埋單起碼畀多$165

2萬

元老

QQ
原帖由 LongJJ 於 2010-12-18 23:18 發表
太後生嘅女,睇就好睇,砌就把Q,一啲都唔投入工作,食過幾個嫩口嘢,除咗啲泰泰,啲後生同胞真係麻麻,食女都係揾廿到尾或者三十出頭嗰啲最好玩。

LongJJ:
原來你同我一樣都係中囡支持者 ,28-35嘅囡囡真係幾鍾意仆野嫁

我見解同你差唔多,都係覺得幼幼同相頭靚,好睇唔好食 ,會分散注意力,仆得冇咁投入

[唔知最近有冇五寶小貓簫色]

中級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-18 23:23 發表

到你更加好玩嘅時候,就分分鐘加鐘玩孖Q,埋單起碼畀多$165
如果個囡囡都投入,加少少錢玩耐啲都要架喇