香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2667|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣- 摩打脷達人Pinky

初級會員

尋晚天寒地凍, 所以上班前想上去金來閣取下暖, 打電話去唔係成日係度o既pinky得閒, 就Book定佢了. 上到去即刻入房, 了等左五分鐘PINKY終於出現.

pinky個樣係長頭髮面尖尖, 細細粒, 完全走肥的. 入到房就即刻攬住佢取暖, 一邊攬一邊傾下計, 原來佢只係o岩o岩返左工兩個字就俾我book左了, 之前有事所以返唔到工, 我應該係佢復工後第一個客仔. 佢話一陣要我試下佢條摩打脷, 原來網上有人話佢條脷好勁抽, 這時我不以為然, 還不知道一會後就會受到教訓

入到沖涼房, 間房好細, 兩個人入到去已經無哂位, pinky同我沖身果時花灑d水係咁彈到佢, 所以沖完就出返去玩. 出到黎pinky見到我背隻d水仲抹乾, 就拎左我條毛巾同我抹背, 非常細心. 佢示意我趴係度, 跟住用佢條摩打脷係我背隻每一寸肌膚上游走, 有少少痕但又好舒服. 跟住佢拎左粒糖鑽我屁股, 同時不停用條脷係周圍掃蕩, 這時痕癢的感覺到達了頂點, 我不禁捉住了佢隻手叫了出來.

之後轉身再戰, 同佢講個口又要鑽鑽, 佢聽完就二話不說咁車埋黎, 這時我不自覺的將佢緊緊攬實. 車完佢同我啜lin, 啜到我感覺都唔知係痕定係痛咁, 好得意. 之後撚雀都好有心機, 又不時啜袋袋, 好不舒服. 這時我決定反客為主, 叫佢訓低俾我漫遊返佢全身, 錫到佢典下典猛叫好痕, 一路由上而下進攻, 再下而上突擊, 見到了佢細小的妹妹, 這時我猛烈地攻擊, pinky受不了地捉住了我的手不斷呻吟, 總算報了一戰之仇~

這時我倆都按耐不住了, 同小弟弟過膠後突入pinky的深處, 先來男上, 我慢慢的先入了一半, 緩慢地抽插, 這時pinky的手又不斷把弄我的lin頭, 在上面看著佢享受的樣子,  我又情不自禁地車了埋去, 抽插了一會後我停了下來稍作休息享受收音機, 這時我倆咀貼著咀, 忽然佢同我講個咀有點"笠痴痴", 可能係因為之前粒糖, 所以我就用我條脷同佢清潔下. 同時我又再發動特襲, 整個小弟弟進入了pinky的身體, 經過幾百回合後爆發了. 完事後疲累的我伏在pinky身上, 邊錫錫邊享受收音機.
沖完涼出黎佢同我按摩下, 又傾下計, 仲應承左佢寫個報告, 之後好快就夠鐘了.

總結: pinky很不錯, 摩打脷唔講得笑, 係心口比較細, 幾主動下, 幾o岩被動同懶惰的兄弟. 聽佢講呢排應該會努力返多d工, 有性趣o既兄弟可以留意下.
第一個報告寫得唔好唔好見怪...

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

travel

原帖由 desertbird 於 2011-1-21 17:01 發表
尋晚天寒地凍, 所以上班前想上去金來閣取下暖, 打電話去唔係成日係度o既pinky得閒, 就Book定佢了. 上到去即刻入房, 了等左五分鐘PINKY終於出現.

pinky個樣係長頭髮面尖尖, 細細粒, 完全走肥的. 入到房就即刻攬住佢 ...

I like it

中級會員

a14a15

QQ
thanks pinky 報告,

寫得很不錯, 睇到9硬

以後多d上來寫咸汁包膠

中級會員

pinky,上次打電話去無開工焗住搵yoyo!希望年28會見到pinky啦!!

中級會員

a14a15

QQ
原帖由 seak1982 於 21/1/2011 21:54 發表
pinky,上次打電話去無開工焗住搵yoyo!希望年28會見到pinky啦!!

用摩打利來年廿八洗邋遢

初級會員

原帖由 CHING-9NIHU 於 2011-1-21 21:40 發表
thanks pinky 報告,

寫得很不錯, 睇到9硬

以後多d上來寫咸汁包膠

THX~其實我寫果時諗返都有硬

中級會員

QQ30

新人出 陀地 pinky 報告.

我 流到一地都是精 (劉精) 怎能不支持呢

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 劉精 於 2011-1-22 10:19 發表
新人出 陀地 pinky 報告.

我 流到一地都是精 (劉精) 怎能不支持呢

我同劉精你習慣食頭圍,咁早可能食唔到佢喎

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

歡迎新手報告

雖然我仲未食過, 睇報告陀地pinky應該都唔錯