香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1377|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[一樓一] 毒龍鑽,六九毒龍,熱情濕吻.任做任屌!

中級會員

平時都有上開148台睇報告,見太子區行情唔錯,似乎有D景,咁啱去開附近,咪上去洗吓樓,睇吓有乜鳩運先,一開門;U娜腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36E,絕對係我柸茶,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。上到床,回氣時U娜問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,埋牙笠袋我索性將佢抱起來插,啪啪聲相當刺激,簡直就係同我GF做一樣好有感覺,轉下個姿勢,揸住我條硬鳩塞入佢美穴,我雙手梗係揸住佢對36E大波波啦,U娜仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅叫床聲,享受一流,最後階段玩推車仔,經我狂轟猛炸十分鐘,老二俾佢妹妹强烈吸啜,勁有壓迫感覺,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住U娜食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。U娜服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。http://www.miss148.com/girl.php?GID=42869

中級會員

作文比賽季軍,等我幫下你寫一下。入閘我自己除衫之後佢幫我冲涼。主題幫我洗小弟弟之後洗我後欄。我後門幾乎輪墈,玩後欄我抗拒的,吹奏我十分捱得所以擦乾身叫她上床,我站在床邊做就可以,見到她妹妹真的不錯,未生過也是我最喜歡的一種。毛不多BB閪最好玩的一種脹身有肉,同那些反晒唇好大分別。一個挺腰收腹長驅直進由慢至快,之後入個3波加速閪水橫飛,真閪水帶白,KY透明看不到。看你自己本事了。呼吸聲由慢到快抽插了五分鐘我再由陸地爬上床。怕她辛苦兩個人側臥,我由後面進攻,捉住她屁股插入去,之後好似海豚一樣不停撥水,而另一方面隻手去揸波,一個湯唯一個梁朝偉又上演一幕(色戒)一輪英文單字練習之後來個謝幕。
回復 支持 反對

初級會員

一日一作文,人兄是否日日去,我去過見過無法認同。見後不會返食。
回復 支持 反對

中級會員

cks03128 發表於 2021-4-6 17:29
一日一作文,人兄是否日日去,我去過見過無法認同。見後不會返食。

道姑的樣,瘦底四眼上海婆一個。
回復 支持 反對

中級會員

罰每天寫作一編,十分無奈
回復 支持 反對

1萬

元老

多謝師兄分享~~~~~~
回復 支持 反對

中級會員

Thx for report
回復 支持 反對

中級會員