香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[信箱]大家可以在這裏集中討論金來閣囡囡(7月份)

初級會員

係囉......

中級會員

比冬冬引一引都唔知上唔上好>^<

高級會員

比冬冬引一引都唔知上唔上好>^<
廚房佬 發表於 2011-7-13 17:30

上啦師兄即場布到边個

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
大家好
有新囡見 工哦~~叫BOBO靚女後生身材一流哦,歡迎大家來調教
生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

中級會員

新bobo??可唔可以形容下@@

高級會員

係囉係囉
喜歡一個人,就要讓他快樂,讓他幸福,使那份感情更誠摯。如果你做不到,那你還是放手吧!所以有時候有些人,也要學會放棄,因為放棄也叫成全

初級會員

[報告] 我的金來閣幼幼之旅

1. 冰山美人-叮叮

樣貌:75分
身材: 80分
技術: 90分

叮叮照睇方齡24-25左右,長曲髮,素顏無化妝,樣子幾好,身高5尺2-3左右,身形比例雖然不是頂班,但係都以已經唔錯,係眾多幼幼之中,肉地最好一個,最正係有一對C級波,真你非常好搓手

叮叮一入房,就主動攬埋來,仲車埋TIM,都唔知係咪我太靚仔呢?跟住就手多互摸,嘩!真係正到呢!各自除衫,亙攬之下,相相步入浴室。

叮叮叫我上水床,估唔到係水床上玩BM係咁正,原來叮叮有銻陰毛習慣,佢D毛吉吉地都幾好FEEL,加上叮叮對波同軟滑的身體,係身上游走,嘩!簡直係升仙咁濟,玩完出房,都係個D過程啦, 唔太多講。

總結:叮叮真係好正,雖然全程都唔多講野,又COOL地咁,但係佢會用行動來代替,真係好好FEEL,簡直盡在不言中,身材又好,樣子又唔錯,絕對係番食,番食再番食之選,可惜到現在,都沒有她復出的消息,可能她已搵到人生目標都唔定。

2. 金來閣紅牌-LULU
樣貌:90分
身材: 80分
技術: 90分

我相信有去開金來閣的都唔會唔知 LULU 啦, LULU 應該可以話係金來閣最紅的一個囡囡, 旺到不得了, 唔駛多講, 試過既CHING 都會覺得好有女友FEEL, 完全係享受性愛的, 好合可惜她已經收山了, 無緣再試。

3. 樣靚身材正-YOYO

樣貌:85分
身材: 90分
技術: 80分

YOYO 大約22-23左右, 長髮及肩, 面尖尖, 樣貌標緻, HAHA! 離遠睇有幾分似陳法拉, 當近睇就唔多似了, 身高5尺4左右, 雖然唔係大波, 但係身形比例非常之好, 唔肥唔瘦, 小弟最喜歡呢種身形, 視覺享受一流, 如果唔係佢有少少哨牙, 我會比90分的。

入房後就各自除衫, 跟住入房沖涼, 都唔知點解YOYO 同我做BM 個時會咁鬼爽, 名真係爽到爆春呀! HAHA! 係咁多個之中, 最爽的一個, 真係差D 想爆咁濟, 好鬼死回味! 差D 唔捨得出房玩。

出到房, 都係個D 過程啦! 出完後! 大家攬住訓在床上, 感受到YOYO 那身軀的和暖, 真好舒服呀! 可惜YOYO 只做細鐘, 如果唔係只係攬住訓多20分鐘都值得玩大鐘。

總結: YOYO 樣靚身材正, BM 好回味, 值得再番食, 不過她只做細鐘, 同埋唔介意無得車的CHING 可以試下, 只係好不是常常有返工。

4. 潑辣野蠻女-ADA

樣貌: 60分
身材: 60分
技術:70分 

先講下ADA 既樣貌, 大概27-28歲左右, 長髮, 眼仔細細,瓜子口面,樣子順眼, HAHA! 有D 大陸鄉村姑娘 FFEL, 雖然不是我柸茶, 但都可以食用既, 無謂彈鐘了, ADA 身高應該5尺2-3左右, 身形嬌小, 我單手就可以抱起, HAHA! 身形比例不俗, 只可惜對波不太靚, 唔夠挺, 如果唔係應該可以比80分。

入正題, 關房門後, 就各自除衫, 途中我就從後抽水渣下ADA 對波, 驗證之下, 係堅的, 不過有D淋, 唔夠挺, 之後兩條肉蟲就攜手入沖涼房沖涼, ADA 都沖得好仔細, 洗埋車底, 前後BM, 水蕭, 爽呀!

出到去乾身後就訓落床, 任由ADA 自己發揮, 過程都係個D 啦: 錫背, 錫 LIN, 吹, 69, 互摸, 男上, 女上。

總結: ADA嚴格來講都唔算幼幼,不過都算係比較後生的,大陸鄉村姑娘FEEL, HAHA! 身形細粒易食,可惜波形唔靚,有時都幾惡死下,想知有幾潑辣,試下就知。 

5. 超後生幼幼-豆豆
樣貌:85分
身材: 85分
技術: 85分

某日心血來潮, 聽聞金來閣有幼幼囡囡新做, 就即刻打電話BOOK 定, 上房後, 不消一刻鐘, 豆豆就到了。

豆豆真係好鬼後生, 她答只有18歲, 樣貌以指壓界來講, 已經係好好的, 一如K版所講, 豆豆真係同MK行街見到的90後女仔差不多, 好長髮, 皮膚白滑, 身高5尺1-2, 好細粒, 身形比例以咁細粒來講都已經配合得唔錯, 波細但係波形靚, 瘦得來又有D 肉地, 少女身形, 正呀!

以為咁後生都會無咩服務, 點知原來豆豆乜都識咁濟, 係水床上BM 真係磨得好鬼舒服, 跟住出房玩, 吹功都不俗WOR, 而且好落力, 好鬼死好FEEL.

總結: 豆豆真係堅後生的, 樣好好, 身形不差, 有MK街頭後生女FEEL, 可惜無車牌, 不過絕對可以番食呀!

來來最想番食都係豆豆, 還有想試埋六月, HAHA!

波版主註:頭3個囡囡都冇做,實在沒有寫報告的必要,因為其他會員都冇機會見到姖地,更無從證證報告的真假。

而把幾個月前的記億再寫出黎,容易出錯。所以過時的報告不只不會被置頂,同時亦可能被移除。但因為這主題也有兩個現役囡囡,折衷做法就是把這主題歸入金來閣信箱。

報告區的目的是給會員參考去選擇適合自己的囡囡。所以冇做的囡囡唔需要出報告阻碍其他现役囡囡的報告。

還有太舊的報告,難以證實真假,但現時有送现金優惠,必需要能夠追查報告的真偽,所以不方便接受太舊的報告。

我們的排版次序是以發表時鬥間為主導,輔以人手調節置頂,以今日為例,2個星期前的報告巳跌到落第2版底,實在找不到理由讓超過2個星期的報告留在頭版及第二版。

請各位版主留意。

初級會員

大家好
有新囡見 工哦~~叫BOBO靚女後生身材一流哦,歡迎大家來調教
冬冬 發表於 2011-7-13 17:47

宜家係咪試緊鐘呀.........

初級會員

不如等我黎比佢調校下啦!

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
宜家係咪試緊鐘呀.........
sars 發表於 2011-7-13 18:12

剛剛到公司哦~~歡迎你們來調教