香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 落马洲地铁
打印 上一主題 下一主題

[太子信箱] 2012-2013年

關閉 [複製鏈接]

初級會員

今日對太子指壓服務感到好失望!
上到來, 例牌個帶房帶我入去其中一間房
個帶房問我搵邊個女, 我話昨日試左69號
跟住佢話69號休息, 咁我問佢現在咩女係度
佢話有6, 27, 30號
不過重點係佢冇講現在冇囡囡得閒
跟住佢就出在去,
我以為佢會帶是但一個入來
平時好快有囡囡入來
點知得成十分鐘都冇
跟住我行出間房, 同個櫃位講點解未有女入來
佢話叫我等多5分鐘
跟住我入番房再等
5分鐘都冇女入來, 我再出去同個櫃位講
跟住佢話叫我再等
我等多陣跟住有個肥哥哥入來
佢同我講話出面同事可能搞錯, 現在冇女再叫我等多一陣
我同佢講冇女點解唔早D出聲
佢又話有女會返來
好, 我再等, 等多幾分鐘, 我決定唔再等
出去同佢地講, 冇女就早D講定聲, 我可以遲D來
跟住我就走人, 真係把鬼火!!!

初級會員

首先taker師兄說聲對唔住先,經過向同事了解過後,是我們同事之間溝通出錯,再向師兄說聲對唔住,希望師兄能原諒我們的錯,希望下次我們能俾你愉快的時間
早餐45分鐘 $300  全日45分鐘 $370  加鐘30分鐘 $200

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

相信太子經過今次件事, 佢地會吸取教訓, 改善同事之間的溝通, 如當時全部囡囡已上鐘, 可以直接告訴客人大約幾耐會有囡出, 因有時客人之後會約左人, 趕時間, 可以等客人自行決定等唔等

希望taker兄可以比多一次機會太子

初級會員

大家早晨
早餐45分鐘 $300  全日45分鐘 $370  加鐘30分鐘 $200

初級會員

依家係公司恭侯大家的太子點心有;

全自動波 令你有帝皇般的享受  樣甜身裁正的69号

大波白淨,細細粒9號海儿,

后生靚女  玩得傾得  招呼好周到6號

後生白淨,走肥大波有女友feeling68號

風少婦  白淨大波  回味無窮15号

風騷大波  夠姣夠放  順得人意55号

深喉鯉魚咀 人靚身裁正  16号,

模特出身,娥羅多姿,溫柔大波走肥30高挑號

新囡[后生靚女細細粒,  身裁fit到漏油]68號  

新囡[高挑走肥 大波白淨]18號

33號  模特兒身形  吹奏樂器高手
晏少少再更新查詢預約

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

依家係公司恭侯大家的太子點心有;

全自動波 令你有帝皇般的享受  樣甜身裁正的69号

大波白淨,細細粒9號 ...
太子指壓 發表於 2012-4-30 12:35

SASA
有無妳咁正先

初級會員

好消息  索女1號依家系公司恭候大家

初級會員

17幾時返呀

初級會員

大家早晨