香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: yip0305
打印 上一主題 下一主題

有ching試過五寶大下mimi嗎

中級會員

原帖由 jjcc1914 於 2011-1-16 02:51 發表

天寒地凍,我諗攬住豐滿嘅MIMI真係幾WARM吓噃,唔知佢有冇吹蕉服務服,有嘅話仲可以玩理69互舔添

我想69肯定有, 因為佢幚我吹蕭時patpat對著我面, 我用手指拉開t-back指插鮑魚都沒有反對抗拒, 相信ching用舌頭應該更享受...

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 霖歌情人 於 2011-1-16 03:01 發表

我想69肯定有, 因為佢幚我吹蕭時patpat對著我面, 我用手指拉開t-back指插鮑魚都沒有反對抗拒, 相信ching用舌頭應該更享受...

佢係過膠吹,定係環保簫,
深層接觸果陣,隻鮑鬆定緊

中級會員

原帖由 jjcc1914 於 2011-1-16 03:10 發表

佢係過膠吹,定係環保簫,
深層接觸果陣,隻鮑鬆定緊

是環保吹的, 溫柔慢吹型.... ....佢西毛不多, 水洞是緊細型, 如果ching太粗大可能感到太緊迫呢...

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
早輪AD話佢有絲襪玩,唔知而家仲有冇呢

中級會員

原帖由 jjcc1914 於 2011-1-17 10:04 發表
早輪AD話佢有絲襪玩,唔知而家仲有冇呢

我想絲襪不是貴價貨, 應該不會取消吧?

初級會員

雀,以为你人多我会怕你们,你们再讲下去,mimi就没得捞喇,没有哪个台的版主会和写手串通一气这样来吹一条女的,你们可以写你们的经历我就不能写我的遭遇,你们有经历我就不能有遭遇,每个人都不可能做的十全十美,做的好价格差不多的女148多的是,也不见得你们去帮吹吹,你们148的版主再这样对会员只怕很快没人上你们网拣女了,那你们还有生意可做吗,你们这些版主都喝西北风去吧, 情人这些写手也只能做乞丐喇:

初級會員

原帖由 ckwong007hk2002 於 2011-1-18 02:22 發表
雀,以为你人多我会怕你们,你们再讲下去,mimi就没得捞喇,没有哪个台的版主会和写手串通一气这样来吹一条女的,你&#202 ...

ckwong,是否你要求mimi比d變態服務你,又可能你要求mimi減價,而mimi不接受,所以你就係到寫mimi呢樣吾好,果樣吾好

中級會員

原帖由 ckwong007hk2002 於 2011-1-18 02:22 發表
雀,以为你人多我会怕你们,你们再讲下去,mimi就没得捞喇,没有哪个台的版主会和写手串通一气这样来吹一条女的,你&#202 ...

從來對你這種沒頭沒腦的人, 最好就是不用理睬; 但你越講越過份, 我就不能不回話:
如果我是收錢寫手, 那你一定是狗養的豬春, 沒修養更沒文化, 語無倫次! mimi那裡得罪你, 你要人身攻擊又抺黑呀? 你寫的那門子是包膠經驗呀? 囡囡服務不好你可以說, 但一定要公平, 囡囡在這裡沒得反駁你不等於沒有公正的聲音. 如果你沒有學習上過課, 那省點叫雞錢回老鄉找你爺教!

中級會員

原帖由 葉問 於 2011-1-18 11:01 發表

ckwong,是否你要求mimi比d變態服務你,又可能你要求mimi減價,而mimi不接受,所以你就係到寫mimi呢樣吾好,果樣吾好

他肯定是爛咀樣衰沒禮貌, 讓mimi趕出門呀!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl