香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 一夜情
打印 上一主題 下一主題

尖沙咀香檳大厦B2/FC8身材好!!

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

推油兄 ..thank you 晒 , 你嘅 包交 真實過 樓主

1萬

禁止發言

Medal No.1Medal No.67601-e21medal_dig6n40a13a15QQ10

中級會員

Medal No.1Medal No.7medal_di

假波 VERY VERY VERY BAD!!!!!!!!!!!!!!!!

初級會員

回復 4# 的帖子

假波?老兄不要說大話?我今天去你說的Mandy原來沒油推!按摩也不行!全程2O分鈡! 是300元!大話精!真波!說假波!沒有服務!按摩都沒有!

1萬

2萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.9Medal No.10medal_cc176medal_dig7ko1

爭取時間 可在門外先行脫光

初級會員

大家不要亂講好嗎
angel我是昨晚先剛剛試過
佢真是技術好好按摩一流
你地話人地假波我就真是唔覺
講真一摩上手就知真定假啦!!!!!!
ANGEL對波不知幾柔軟真珠都無咁真!!!!!!!

1萬

禁止發言

Medal No.1Medal No.67601-e21medal_dig6n40a13a15QQ10

初級會員

吾會!!!!!!!吾會!!!!!!!吾會!!!!!!!

初級會員

我剛剛打電話去問係唔係有得玩sm.佢話有我問係你打我定我打你.佢話2樣都有得玩之後我話想玩我打你佢就話冇問題叫我開價.

但我唔知係咩價錢我是但開600蚊得唔得[如果唔得我都會左加錢比佢]點知佢一聽到600蚊就講[咁冇野啦係咁先啦]

第一價錢係你叫我開.我唔知咩價就是但出一個價

第二佢一聽到600蚊佢都冇講到得定唔得如果價錢唔岩可以同我講[咁我本人會一定加多d錢呀]佢講都冇講就講係咁先

初級會員

原帖由 推油 於 2008-6-13 00:44 再&ptid=11425][/url]

會吾會係替工呢

我昨天再搵ANGEL她在香檳2樓C8,ANGEL買了我上一次說的英文歌!一邊聽歌一邊享受冰火,她吹簫一流,仲感覺佢用小妹妹夾?我兩?先比我細佬走! 你之前D post 未都是講來講去都是咁只針對angel真金不怕紅爐火。